Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εισαγωγή στις εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου
(Windows, Internet Explorer, Word, PowerPoint, Excel)
Συγγραφέας:   Αριστομένης Μακρής


Εισαγωγή στις εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου
Οι εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου και ειδικότερα ο χειρισμός των Windows, η περιήγηση και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Internet, η ηλεκτρονική αλληλογραφία (e-mail), καθώς και οι βασικές γνώσεις των εφαρμογών του Microsoft Office, όπως επεξεργασία κειμένων (Word), δημιουργία παρουσιάσεων (PowerPoint) και ο χειρισμός υπολογιστικών φύλλων (Excel), αποτελούν πλέον βασική και απαραίτητη γνώση για κάθε νέο. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στον αρχάριο χρήστη των εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου και δεν προϋποθέτει ειδικές γνώσεις για την κατανόησή του. Η προσέγγιση γίνεται βήμα-βήμα, όπως και η απόκτηση της γνώσης. Η παρουσίαση των βημάτων γίνεται πολύ αναλυτικά και στις σελίδες του βιβλίου και με τη μορφή video (στο CD που περιέχεται), ώστε κάθε βήμα να γίνει απόλυτα κατανοητό από τον αναγνώστη.
Τα επίπεδα των γνώσεων που αποκτούνται, ειδικά για τις εφαρμογές του Microsoft Office και του Internet Explorer, είναι αρκετά υψηλά και καλύπτουν την πλειοψηφία των αναγκών του μέσου χρήστη των εφαρμογών αυτών.

24χ17 εκ., 206 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 004 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές)
ISBN: 978-960-359-087-3
ISBN (10ψήφιο): 960-359-087-8
Βάρος: 0.441 κιλά
Εκδότης: Μπένου Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2001
Γράψε τη δική σου κριτική
19.17
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

17.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Αριστομένης Μακρής είναι υψηλόβαθμο στέλεχος επιχειρήσεων λογισμικού με ειδικότητα την υλοποίηση μεγάλων έργων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Επιχειρηματικών Πόρων (ERP) και Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης (MIS) και Λέκτορας του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο γνωστικό αντικείμενο "Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης και Ολοκληρωμένα Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρηματικών Πόρων". Είναι διδάκτωρ του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης, έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στις Επιστήμες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου του Manchester, μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του LaVerne, California, USA και είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Στην εικοσαετή του καριέρα έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος ομίλου εταιρειών πληροφορικής και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Πληροφορικής (ΣΕΕΠ).

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.