Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Λογική σχεδίαση των ψηφιακών συστημάτων με εφαρμογές στους υπολογιστές
Συγγραφέας:   Παντελής Χ. Βαφειάδης


Λογική σχεδίαση των ψηφιακών συστημάτων με εφαρμογές στους υπολογιστές
Αναδομημένη, συμπληρωμένη και βελτιωμένη έκδοση του βιβλίου του συγγραφέα με τίτλο "Μαθήματα ψηφιακών υπολογιστών" (1η έκδοση 1979, 3η έκδοση 1985) ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες εξελίξεις και απαιτήσεις. Το πρώτο μέρος του βιβλίου καλύπτει τα στοιχεία της λογικής σχεδιάσεως ήτοι, τα συστήματα αριθμών, τους κώδικες, την άλγεβρα Boole, την απλοποίηση των λογικών συναρτήσεων, συνδυαστικά και ακολουθιακά λογικά κυκλώματα με ολοκληρωμένα κυκλώματα μέσης και μεγάλης εκτάσεως ολοκληρώσεως.

Στο δεύτερο μέρος εισάγονται εφαρμογές του πρώτου μέρους με την ανάλυση ενός απλού υπολογιστή, που διαθέτει 13 μόνον εντολές. Η ανάλυση αρχίζει με την εισαγωγή στον προγραμματισμό του, με τη γλώσσα της μηχανή και ολοκληρώνεται με τη μελέτη των επιμέρους τμημάτων του, ήτοι, το συγκρότημα ελέγχου, τη μνήμη, το συγκρότημα αριθμητικής και τις συσκευές εισόδου/εξόδου. Οι μικροϋπολογιστές καλύπτονται στο τελευταίο κεφάλαιο.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο, όπως είναι τα περιεχόμενά του, αντιπροσωπευτικά κεφάλαια, κ.λπ., είναι δυνατόν να βρεθούν άμεσα με σύνθετη αναζήτηση και τη χρήση του κωδικού του 3514 στο πρόγραμμα "Εύδοξος" (service.eudoxus.gr).


Σημείωση: Κεντρική διάθεση: Παντελής Βαφειάδης, τηλ.: 210 2821892.

25χ18 εκ., 402 σελίδες
Δέσιμο: Δερματόδετο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 004 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές)
ISBN: 978-960-7559-01-2
ISBN (10ψήφιο): 960-7559-01-0
Βάρος: 0.982 κιλά
Γράψε τη δική σου κριτική
40.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

35.60
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.