Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Δορυφορική τηλεόραση
(Αναλογική, ψηφιακή)
Συγγραφέας:   Παντελής Χ. Βαφειάδης


Δορυφορική τηλεόραση
Καλύπτει θέματα διαστημικής τεχνολογίας που έχουν σχέση με την ανάλυση και τους υπολογισμούς της μικροκυματικής ζεύξης για την τηλεόραση. Στο 1ο κεφάλαιο αναπτύσσο­νται στοιχεία της διαστημικής τεχνολογίας. Στο 2ο κεφάλαιο περιγράφονται και αναπτύσσονται στοιχεία της μικροκυματικής ζεύξης. Στο 3ο και 4ο κεφάλαιο συσχετίζονται σταδιακά τα στοιχεία του 2ου κεφαλαίου για τον υπολογισμό του συστήμα­τος της δορυφορικής τηλεόρασης και περιπτώσεων παρεμβολών. Στον υπολογισμό συμπεριλαμβάνονται και παραδείγμα­τα συστημάτων λήψεως, που έχουν πρακτικό ενδιαφέρον για τον ελλαδικό χώρο.

Στη δεύτερη έκδοση η δομή άλλαξε και στο δεύτερο μέρος του βιβλίου καλύπτονται θέματα της ψηφιακής δορυφορικής τηλεόρασης, από τις βασικές αρχές μέχρι και το ευρωπαϊκό σύστημα DVB?S με ψηφιακούς υπολογισμούς του δορυφορικού άξονα. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν 6 παραρτήματα με διάφορα συμπληρωματικά στοιχεία, όπως επίσης και αγγλοελληνικό και ελληνοαγγλικό λεξικό τεχνικών όρων.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο, όπως είναι τα περιεχόμενά του, αντιπροσωπευτικά κεφάλαια, κ.λπ., είναι δυνατόν να βρεθούν άμεσα με σύνθετη αναζήτηση και τη χρήση του κωδικού του 3519 στο πρόγραμμα "Εύδοξος" (service.eudoxus.gr).


Σημείωση: Κεντρική διάθεση: Παντελής Βαφειάδης, τηλ.: 210 2821892.

25χ18 εκ., 219 σελίδες
Δέσιμο: Δερματόδετο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 621.382 (Ψηφιακή επικοινωνία), 791.45 (Τηλεόραση)
ISBN: 978-960-7559-10-4
ISBN (10ψήφιο): 960-7559-10-Χ
Βάρος: 0.609 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 1999
Γράψε τη δική σου κριτική
30.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

26.70
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.