Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ανάλυση ηλεκτρικών κυκλωμάτων
Συγγραφέας:   Παντελής Χ. Βαφειάδης


Ανάλυση ηλεκτρικών κυκλωμάτων
Βοήθημα, πανεπιστημιακού επιπέδου που πραγματεύε­ται την ανάλυση του γραμμικού μοντέλου των ηλεκτρικών συ­σκευών και συστημάτων με τη χρήση γραμμικών διαφορικών εξισώσεων. Στα τρία πρώτα κεφάλαια αναλύονται κυκλώματα που περιέχουν μόνον αντιστάσεις και αναπτύσσονται γενικές μέθοδοι αναλύσεως κυκλωμάτων, που χρησιμοποιούνται και στα επόμενα κεφάλαια. Στο 4ο και στο 5ο κεφάλαιο αναλύονται απλά κυκλώματα που περιέχουν πυκνωτές και πηνία με την εισαγωγή διαφορικών εξισώσεων. Στο 6ο, 7ο και 8ο κεφά­λαιο καλύπτονται η θεωρία του εναλλασσόμενου ρεύματος, σα μερική περίπτωση της γενικής λύσεως και εισάγεται ο μετασχηματισμός του παραστατικού μιγάδα. Η ανάλυση περι­λαμβάνει και τα θέματα ηλεκτρικής ισχύος και τριφασικών συστημάτων, ενώ τα θέματα της αλληλεπαγωγής και των μετασχηματιστών καλύπτονται στο 9ο κεφάλαιο. Στο 11ο κεφάλαιο εισάγεται ο μετασχηματισμός Fourier και στο 12ο ο μετασχηματισμός Laplace, με έμφαση στη χρήση του στην ανάλυση κυκλωμάτων. Το κείμενο ολοκληρώνεται στο 13ο κεφάλαιο, που πραγματεύεται τη θεωρία των τετραπόλων.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο, όπως είναι τα περιεχόμενά του, αντιπροσωπευτικά κεφάλαια, κ.λπ., είναι δυνατόν να βρεθούν άμεσα με σύνθετη αναζήτηση και τη χρήση του κωδικού του 3510 στο πρόγραμμα "Εύδοξος" (service.eudoxus.gr).


Σημείωση: Κεντρική διάθεση: Παντελής Βαφειάδης, τηλ.: 210 2821892.

25χ18 εκ., 578 σελίδες
Δέσιμο: Δερματόδετο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 621.381 5 (Ηλεκτρικά κυκλώματα)
ISBN: 978-960-7559-11-1
ISBN (10ψήφιο): 960-7559-11-8
Βάρος: 1.37 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2000
Γράψε τη δική σου κριτική
40.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

35.60
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.