5ο Πανελλήνιο Συνέδριο: Ελληνική παιδαγωγική και εκπαιδευτική έρευνα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο: Ελληνική παιδαγωγική και εκπαιδευτική έρευνα

Πρακτικά: Θεσσαλονίκη, 24, 25, 26 Νοεμβρίου 2006

Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδος

Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδος (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δημήτρης Χ. Χατζηδήμου

Δημήτρης Χ. Χατζηδήμου (Επιμέλεια)

Είναι καθηγητής της Σχολικής Παιδαγωγικής στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Η επιστημονική και ερευνητική του δραστηριότητα επικεντρώνεται κυρίως σε ζητήματα της Παιδαγωγικής του Σχολείου, με κεντρικούς άξονες αναφοράς τη σχολική διδασκαλία, και σε θέματα σχετικά με την εκπαίδευση, την επιμόρφωση και την εκπαιδευτική πολιτική.

Κωνσταντίνος Δ. Χατζηδήμου

Κωνσταντίνος Δ. Χατζηδήμου (Επιμέλεια)

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας του Α.Π.Θ. με ειδίκευση στη γλωσσολογία και υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά.

Πέλα Α. Στραβάκου (Επιμέλεια)

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διδάκτωρ της Παιδαγωγικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Κωνσταντίνος Γ. Μπίκος (Επιμέλεια)

Ο Κωνσταντίνος Μπίκος είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Παιδαγωγικής της ίδιας σχολής, με δευτερεύοντες κλάδους την Ψυχολογία και τη Φιλοσοφία της Επιστήμης. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στη Φιλοσοφική Σχολή του Φράιμπουργκ της Γερμανίας, όπου αναγορεύτηκε Διδάκτορας της Φιλοσοφίας. Από το 1990 υπηρέτησε ως Λέκτορας και Επίκουρος Καθηγητής της Σχολικής Παιδαγωγικής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, ενώ από το 1998 υπηρετεί ως αναπληρωτής καθηγητής της Σχολικής Παιδαγωγικής στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντά του επικεντρώνονται στην ανάπτυξη των αναλυτικών προγραμμάτων, στην αλληλεπίδραση και τις κοινωνικές σχέσεις στη σχολική τάξη, καθώς και στην ενσωμάτωση της νέας τεχνολογίας στην εκπαίδευση.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
664
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
1.375 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση