Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Φυσικοχημεία
Συγγραφέας:   Peter William, 1940- Atkins


Offer
Η "Φυσικοχημεία" του Atkins αποτελεί ίσως το πιο καταξιωμένο διεθνώς προπτυχιακό σύγγραμμα στο αντικείμενό του. Η παρουσίαση των εννοιών γίνεται με τρόπο απλό, χωρίς όμως να παραβλέπεται η επιστημονική αυστηρότητα, όπου αυτή είναι αναγκαία, δίνοντας έτσι στον αναγνώστη τη δυνατότητα να κατανοήσει βασικές έννοιες απαραίτητες για την περαιτέρω μελέτη. Τα πολυάριθμα παραδείγματα, οι λυμένες ασκήσεις καθώς και η πλούσια συλλογή άλυτων προβλημάτων βοηθούν σε αυτή την κατεύθυνση.
Ο πρώτος τόμος πραγματεύεται τις έννοιες της Θερμοδυναμικής. Η ύλη παρουσιάζεται σε δώδεκα κεφάλαια, χωρισμένη σε τρεις βασικές ενότητες: Οι νόμοι της Θερμοδυναμικής και οι εφαρμογές τους, οι μεταβολές φάσης και η Ηλεκτροχημεία. Στο εισαγωγικό κεφάλαιο γίνεται μια πρώτη γνωριμία με τις βασικές έννοιες και αναπτύσσεται η κινητική θεωρία των αερίων, ενώ το 4ο κεφάλαιο αναφέρεται στη Θερμοχημεία. Η ελληνόγλωσση έκδοση της Φυσικοχημείας του Atkins έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό της πανεπιστημιακής μας βιβλιογραφίας.

28χ21 εκ., 396 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Θετικών Επιστημών
Ονομασία υποσειράς: Χημεία
Τόπος έκδοσης: Ηράκλειο Κρήτης
Αριθμός τόμου: 1
ISBN13 Set: 978-960-7309-50-1
Ταξινόμιση DDC: 541.3 (Φυσικοχημεία)
Άλλα πρόσωπα: Στέφανος Λ. Τραχανάς (Υπεύθυνος Σειράς) , Σ. Αναστασιάδης (Μεταφραστής) , Γ. Ν. Παπαθεοδώρου (Μεταφραστής) , κ.ά. (Μεταφραστής) , Σταύρος Φαράντος (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-7309-51-8
ISBN (10ψήφιο): 960-7309-51-0
Βάρος: 1.194 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
38.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

26.60
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Atkins, Peter William, 1940-
Ο Peter Atkins είναι μέλος του Lincoln College του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης (Oxford University) και συγγραφέας περίπου 70 βιβλίων για τους φοιτητές και το γενικό κοινό. Τα βιβλία του είναι πρώτα σε πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Συχνός ομιλητής στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει διατελέσει επισκέπτης Καθηγητής στη Γαλλία, το Ισραήλ, την Ιαπωνία, την Κίνα και τη Νέα Ζηλανδία. Υπήρξε ιδρυτικός πρόεδρος της Επιτροπής Εκπαίδευσης στη Χημεία της Διεθνούς Ένωσης Καθαρής και Εφαρμοσμένης Χημείας (IUPAC) και μέλος του Τομέα Φυσικής και Βιοφυσικής Χημείας της IUPAC.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.