Ξέρω ποια είσαι
zoom in
16.60€ -26% 12.28€
ΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ, ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Η Έιμι Σινκλέρ. 
Η ηθοποιός που όλοι νομίζουν ότι ξέρουν, αλλά δε θυμούνται από πού.
Αλλά εγώ ξέρω ακριβώς ποια είσαι. 
Ξέρω τι έχεις κάνει. 
Και σε παρακολουθώ.
Επιστρέφοντας στο σπίτι από τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας, η Έιμι ανακαλύπτει πως ο σύζυγός της έχει εξαφανιστεί. Πίσω του έχει αφήσει το πορτοφόλι και το κινητό του. Η Έιμι δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Όμως η αστυνομία πιστεύει πως τους κρύβει κάτι. Και έχουν δίκιο. Αλλά δεν είναι αυτό που νομίζουν. Γιατί η Έιμι έχει ένα μυστικό που δεν το έχει πει ποτέ σε κανέναν. Μόνο που τώρα υποπτεύεται πως κάποιος ξέρει. Και αυτά που πρόκειται να συμβούν δεν τα είχε φανταστεί ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της. 
 
Η συγγραφέας του παγκόσμιου bestseller Μερικές Φορές Λέω Ψέματα επιστρέφει με το πιο ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ της χρονιάς.

Χριστίνα Ριζοπούλου (Μεταφραστής)


Alice Feeney

Alice Feeney (Συγγραφέας)

Η Άλις Φίνι είναι συγγραφέας και δημοσιογράφος. Εργάστηκε δεκαέξι χρόνια στο BBC ως ρεπόρτερ, συντάκτρια, παραγωγός προγραμμάτων τέχνης και ψυχαγωγίας και παραγωγός του One OΆclock News. Αποφοίτησε από τη Faber Academy το 2016. Έχει ζήσει στο Λονδίνο και στο Σίδνεϊ, ενώ σήμερα έχει εγκατασταθεί μόνιμα πλέον στην εξοχή του Σάρεϊ με το σύζυγο και το σκύλο της. Το "Μερικές φορές λέω ψέματα" είναι το πρώτο της θρίλερ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
424
Διαστάσεις:
20.5x14.5
Βάρος:
0.465 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση