Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Απειροστικός λογισμός

Απειροστικός λογισμός
Στόχος των συγγραφέων είναι να εξοικειώσουν τους φοιτητές με τις βασικές έννοιες του Απειροστικού Λογισμού με ζωντανή γλώσσα, αναδεικνύοντας τη χρησιμότητά του μέσω εφαρμογών σε διάφορους τομείς, να εισαγάγουν νέα θέματα με τη βοήθεια συγκεκριμένων παραδειγμάτων, αλλά και να παρουσιάσει γενικεύσεις και αφαιρέσεις προσεγγίζοντας τα θεωρητικά ζητήματα με συστηματικό τρόπο.

Στα παιδαγωγικά χαρακτηριστικά του βιβλίου, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται:
Πλήθος σχημάτων: Λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική του λογισμικού γραφικών και την ευκολία με την οποία πολλοί φοιτητές αφομοιώνουν τις εικόνες, τα σχήματα του βιβλίου οπτικοποιούν τις βασικές ιδέες, διευκολύνοντας την εκμάθηση.

Γρήγορος έλεγχος και Σημειώσεις περιθωρίου: Η θεωρία είναι διάσπαρτη με ερωτήσεις Γρήγορου ελέγχου που ενθαρρύνουν τους φοιτητές να ελέγξουν την κατανόησή τους. Οι Σημειώσεις περιθωρίου προσφέρουν υπενθυμίσεις και αποσαφηνίζουν τεχνικά σημεία.

Τεχνολογία: Σε όλο το βιβλίο, οι ασκήσεις με την ένδειξη Τ δείχνουν ότι η χρήση τεχνολογίας -από τη σχεδίαση μιας συνάρτησης με μια εφαρμογή γραφικών μέχρι την εκτέλεση ενός υπολογισμού μέσω αλγεβρικού υπολογιστικού πακέτου- ίσως είναι αναγκαία.

29χ21 εκ., 1268 σελίδες
Ονομασία σειράς: Μαθαίνω Ψηφιακά
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 510.07 (Μαθηματικά - Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτατη))
Άλλα πρόσωπα: Στάμος Τσιτσώνης (Μεταφραστής) , Μιλτιάδης Χαλικιάς (Μεταφραστής) , Παναγιώτα Λάλου (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-586-234-3
ISBN (10ψήφιο): 960-586-234-4
Βάρος: 3.77 κιλά
Εκδότης: Κριτική
Έτος Κυκλοφορίας: 2018
Γράψε τη δική σου κριτική
120.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

108.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο William Briggs σπούδασε μαθηματικά στο University of Colorado και πήρε το διδακτορικό του στα εφαρμοσμένα μαθηματικά από το Harvard. Διδάσκει μαθηματικά σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, με εστίαση στη μαθηματική μοντελοποίηση και τις διαφορικές εξισώσεις, καθώς και στην εφαρμογή τους σε προβλήματα των βιοεπιστημών.

Ο Lyle Cochran είναι καθηγητής μαθηματικών στο University in Spokane. Έχει πτυχία μαθηματικών και μαθηματικής εκπαίδευσης από το Oregon State University. Έχει κάνει τις μεταπτυχιακές σπουδές του και έχει λάβει το διδακτορικό του στα μαθηματικά από το Washington State University.

Ο Bernard Gillett διδάσκει μαθηματικά στο University of Colorado. Στην εικοσάχρονη καριέρα του έχει διακριθεί με πέντε βραβεία διδασκαλίας. Είναι δημιουργός πακέτου λογισμικού για άλγεβρα, τριγωνομετρία και εισαγωγή στον απειροστικό λογισμό, καθώς και εκπαιδευτικού υλικό για βιβλία απειροστικού λογισμού.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.