Η ΤΥΤΩ και ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η ΤΥΤΩ και ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Μαρία Μπραστιάνου

8.00€ -20% 6.40€
Δυο αχώριστες φίλες, η Τυτώ και η Πιπιστρέλα, μόνιμοι φτερωτοί κάτοικοι του Μοναστηριού της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας, γνωρίζουν τον Πτολεμαίο –τελευταίο απόγονο της Ανθεμουσίας Ίλης του Μεγάλου Αλεξάνδρου– και την ιστορία των προγόνων του από τον Γέροντα της Μονής, ενώ τη διηγείται στην οικογένεια που φιλοξενούσε κάτω από τη σκιά ενός δέντρου.

Ο Γέροντας, με το παράδειγμά του, τους μαθαίνει πως ο Θεός είναι αγάπη...

Μια αγάπη ελεύθερη, γεμάτη συγχωρητικότητα που, αν προσπαθήσουμε να τη βάλουμε στη ζωή και την καρδιά μας, θα καταφέρουμε να γίνουμε κάτι παραπάνω από απλοί άνθρωποι.
Χρήστος Α. Γουσίδης

Χρήστος Α. Γουσίδης (Εικονογράφος)

Ο Χρήστος Γουσίδης γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1970 στη Θεσσαλονίκη. Όταν τέλειωσε το σχολείο πήγε στην Αθήνα να σπουδάσει Γραφιστική. Μετά το πτυχίο Γραφιστικής του ΤΕΙ, πήγε στην Αγγλία για ένα μεταπτυχιακό στο τμήμα Graphic Fine Art στο Κεντ, όπου ασχολήθηκε με τη Video Art. Κατόπιν στη Σκωτία έκανε ένα δεύτερο μεταπτυχιακό στο Glasgow School of Art. Από το 1998 ζει από τις ζωγραφιές, τις εικόνες και τα σκίτσα του και συνεργάζεται στενά με τις εκδόσεις Ακρίτας. Το 2000 νυμφεύθηκε τη Μελίνα Γραμματικοπούλου και έχουν τρεις κόρες.

Μαρία Μπραστιάνου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
80
Διαστάσεις:
22x14
Βάρος:
0.139 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση