Όταν ο Ράμπο γνώρισε τη Ριρίκα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Όταν ο Ράμπο γνώρισε τη Ριρίκα

Εύα Κασιάρου

12.90€ -10% 11.61€

Ο Ράμπο είναι ένας φιλήσυχος, καλοσυνάτος σκύλος, που ζει με τον μικρό Αργύρη και την οικογένειά του. Το μόνο που τον αγριεύει είναι οι γάτες, αλλά δε γνωρίζει καν τον λόγο. Μια μέρα τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη στο σπίτι. Επιστρέφοντας από τη βόλτα του με τον Αργύρη, βλέπει πως η μαμά του αγοριού έχει μαζέψει από τον δρόμο μία αδέσποτη γάτα! Ο Ράμπο δεν μπορεί να ησυχάσει με τη γάτα μες στα πόδια του. Έτσι, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη διώξει, για να μείνει πάλι το μόνο ζώο μες στο σπίτι. Όλα όμως αλλάζουν όταν μια μέρα κάτι περίεργο στριφογυρίζει μέσα στο... πλυντήριο

Ελίζα Βαβούρη

Ελίζα Βαβούρη (Εικονογράφος)

Η Ελίζα Βαβούρη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τα Τμήματα Οπτικής Επικοινωνίας & Διαφήμισης και Ζωγραφικής της Σχολής Βακαλό. Συμμετείχε στις εκθέσεις "Εκδήλωση της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας για να τιμήσει τον Ευγένιο Τριβιζά, "Αγαπητέ Ευγένιε... 30 χρόνια πράγματα και θαύματα", Στοά του Βιβλίου, Οκτώβριος 1999, "Bratislava world illustrations 2000 in Japan-selected 65 illustrators from BIB ΄99", Απρίλης-Δεκέμβριος 2000 και "The Biennale of European Illustrators Japan 2001 (BEIJ ΄01) in commemoration of Jozef Wilkon", Ιούνιος 2001-Ιούνιος 2002. Από το 1994 συνεργάζεται με διάφορα περιοδικά και έχει εικονογραφήσει περισσότερα από 80 βιβλία. Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ το 2005 και το 2010 ήταν υποψήφια για το Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης. Από το 2012 ζει και εργάζεται στη Γερμανία.


Εύα Κασιάρου (Συγγραφέας)

Η Εύα Κασιάρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Σπούδασε νηπιαγωγός, για να μην σταματήσει το παιχνίδι μεγαλώνοντας. Εργάστηκε για χρόνια σε δημόσια νηπιαγωγεία και από το 2002 μέχρι το 2012 ήταν αποσπασμένη στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετείχε στη συγγραφική ομάδα των σχεδίων εργασίας του προγράμματος "Εκπαίδευση Παλιννοστούντων και Αλλοδαπών Μαθητών" του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και συνεργάτιδα του ηλεκτρονικού περιοδικού "Ο μαγικός κόσμος του παιδικού βιβλίου". Ασχολείται αρκετά χρόνια με την παιδική λογοτεχνία συγγράφοντας παιδικά μυθιστορήματα, παραμύθια και θεατρικά έργα που έχουν διακριθεί σε διάφορους διαγωνισμούς. Παραμύθια της επίσης έχουν δημοσιευτεί στα περιοδικά "Σύγχρονο Νηπιαγωγείο" και "Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού". Συμμετείχε στη συγγραφική ομάδα των σχεδίων εργασίας του προγράμματος "Εκπαίδευση Παλιννοστούντων και Αλλοδαπών Μαθητών" του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και συνεργάτιδα του ηλεκτρονικού περιοδικού Ο Μαγικός Κόσμος του Παιδικού Βιβλίου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Πάτρα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
29x21
Βάρος:
0.309 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση