2. Η απαγωγή του τραπεζίτη Ο'Μπράιαν
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

2. Η απαγωγή του τραπεζίτη Ο'Μπράιαν

Δημήτρης Μαμαλούκας

8.80€ -26% 6.51€

Τι ατυχία την ημέρα που κλείνουν τα σχολεία για το καλοκαίρι να πρέπει οπωσδήποτε να πας σε μια δεξίωση για μεγάλους!
Αυτό ακριβώς παθαίνουν οι 4 ξεχωριστοί ντετέκτιβ, ο Ντιν Κόνραντ, ο κολλητός του Τζέι Παπαδογιαννακόπουλος (τι όνομα!) και οι δύο αδερφές του Ντιν, η Μαίρη και η μικρή Σάλι.
Έλα όμως που στη βαρετή δεξίωση στη βίλα του τραπεζίτη Ο’Μπράιαν άγνωστοι απάγουν τον τραπεζίτη και κλέβουν το αυτοκίνητο της γυναίκας του.
Κι όσο ο Ντιν και η αστυνομία προσπαθούν να συλλέξουν τα πρώτα στοιχεία, ένα γιγαντιαίο ντόπερμαν εμφανίζεται στη βίλα και τρομοκρατεί το σύμπαν! Κι έτσι όλοι σκέφτονται ότι οι απαγωγείς είναι τα μέλη της τρομερής συμμορίας των ντόπερμαν.
Όμως τελικά είναι αυτοί οι δράστες;
Θα μπορέσουν οι 4 ξεχωριστοί ντετέκτιβ να λύσουν κι αυτό το μυστήριο;
Η παράξενη μοβ σφαίρα που έχουν βρει και τους έχει χαρίσει υπερφυσικές δυνάμεις θα τους βοηθήσει;
Και ποια θα είναι η τύχη του δύστυχου τραπεζίτη;

Δημήτρης Μαμαλούκας

Δημήτρης Μαμαλούκας (Συγγραφέας)

Ο Δημήτρης Μαμαλούκας γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα, όπου και κατοικεί. Είναι πτυχιούχος φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Lecce, Ιταλία. Το 1999 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Απόπειρα το μυθιστόρημά του "Όσο υπάρχει αλκοόλ υπάρχει ελπίδα". Το βιβλίο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με τίτλο "Όσο υπάρχει αλκοόλ...". Τα επόμενα βιβλία του είναι: "Ο μεγάλος θάνατος του Βοτανικού", Καστανιώτης, 2003, "Η απαγωγή του εκδότη", Καστανιώτης, 2005, "Η χαμένη βιβλιοθήκη του Δημητρίου Μόστρα", Καστανιώτης, 2007, "Η μοναξιά της ασφάλτου", Λιβάνης, 2008, και "Κοπέλα που σε λένε Φίνι", Λιβάνης, 2009. Ασχολείται με τη μετάφραση και γράφει κριτική λογοτεχνίας στην "Κυριακάτικη Αυγή" και στο περιοδικό "Διαβάζω".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιώργος Σγουρός

Γιώργος Σγουρός (Εικονογράφος)

Ο Γιώργος Σγουρός γεννήθηκε στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 1973. Είναι πτυχιούχος στο Τμήμα Γραφιστικής της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και εργάστηκε ως σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων για την Artoon, την Big Bang Toons και την Time Lapse Pictures στην παραγωγή ταινιών και σποτ για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Έχει εικονογραφήσει παιδικά παραμύθια και εκπαιδευτικά βιβλία.


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
160
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.25 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση