Εκείνη τη νύχτα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Εκείνη τη νύχτα

Trade edition

Chevy Stevens

11.00€ -24% 8.36€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789606053498

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Νουβέλα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2017

  • Εκδότης

    Διόπτρα

Η δεκαοχτάχρονη Τόνι και ο φίλος της, ο Ράιαν, καταδικάστηκαν άδικα για το φόνο της μικρότερης αδελφής της. Δεκαεφτά χρόνια αργότερα, η Τόνι επιστρέφει στον τόπο της, έτοιμη να συνεχίσει τη ζωή της και να αφήσει πίσω της το παρελθόν. Θα διαπιστώσει πολύ σύντομα όμως ότι αυτό δεν είναι δυνατόν. Ο Ράιαν είναι πεπεισμένος πως μπορεί να ανακαλύψει την αλήθεια -η μητέρα της Τόνι εξακολουθεί να θεωρεί ένοχη την κόρη της- και οι παλιές της συμμαθήτριες που της είχαν κάνει κάποτε τη ζωή κόλαση ίσως να κρύβουν μυστικά που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Προτού λοιπόν μπορέσει να προχωρήσει μπροστά, η Τόνι θα πρέπει να κάνει ένα τρομακτικό βήμα προς τα πίσω, στη φρίκη του παρελθόντος, ώστε να ξεσκεπάσει την αλήθεια και να "καθαρίσει" επιτέλους το όνομά της, πριν να είναι πολύ αργά.

Chevy Stevens

Chevy Stevens (Συγγραφέας)

Η Chevy Stevens μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα στο Νησί Βανκούβερ του Καναδά, όπου εξακολουθεί να ζει με το σύζυγό της και την κόρη τους. Όταν δεν εργάζεται για κάποιο επόμενο βιβλίο της, της αρέσει να κατασκηνώνει με την οικογένειά της στα γύρω βουνά και να κάνει κωπηλασία. Με το πρώτο της μυθιστόρημα, "Η εξαφάνιση", κέρδισε το Διεθνές Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα (Best First Novel). Eπισκεφτείτε την ιστοσελίδα της: www.chevystevens.com
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ουρανία Ν. Τουτουντζή

Ουρανία Ν. Τουτουντζή (Μεταφραστής)

Η Ουρανία Τουτουντζή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Σπούδασε Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες στην Ελλάδα αλλά πολύ γρήγορα στράφηκε σε αμιγώς φιλοσοφικές αναζητήσεις. Πνευματική της αφετηρία είναι τα έργα των Ελλήνων παγανιστών φιλοσόφων (Εμπεδοκλής, Παρμενίδης, Ηράκλειτος, Ζήνων ο Ελεάτης κλπ.). Από το 1998 είναι διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου.


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
488
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.732 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση