Μετά τα Μεσάνυχτα – Manhattan #2 – Σεμπάστιαν – Λέξι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μετά τα Μεσάνυχτα – Manhattan #2 – Σεμπάστιαν – Λέξι

Sebastian & Lexi

Τατιάνα Τζινιώλη

15.00€ -10% 13.50€

Σεμπάστιαν
Πώς συνεχίζεις όταν χάνεις τον κόσμο σου;
Πριν έξι χρόνια έχασα τον δικό μου και από τότε τίποτα δεν είναι το ίδιο.
Λένε πως δεν ήταν δικό μου λάθος. Κανείς τους όμως δεν ήταν εκεί.
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορώ να ξεχάσω.
Μέχρι που εκείνη
τα άλλαξε όλα.

Λέξι
Πίστευα πως όταν γύριζα από το Λονδίνο, τα πάντα θα ήταν όπως όταν έφυγα.
Τίποτα όμως δεν είναι.
Εκείνος είναι ο κολλητός του αδελφού μου.
Είναι χαμένος στα σκοτάδια του και εγώ δεν θέλω δεσμεύσεις.
Οι δυο μας είμαστε μία καταστροφική ιδέα.
Ή μήπως όχι;

«Η Τατιάνα µας έχει ήδη αποδείξει πόσο το ‘χει µε τους έρωτες φαινοµενικά αταίριαστων ανθρώπων, που όµως αποδεικνύονται δύο µισά που αναζητούν την ολοκλήρωση, ήδη από το προηγούµενο βιβλίο της, το Road Trip.» – Χρύσα Βασιλείου – αναγνώστρια στο Goodreads για το «Ένα βράδυ»

«Kαταπιάνεται µε ένα είδος που το συναντάµε µόνο σε συγγραφείς εξωτερικού και κατά τη γνώµη µου το κάνει εξαιρετικά. Χωρίς ταµπού, ανασφάλειες, αλλά και µε τη φρεσκάδα ενός νέου ανθρώπου, µας συστήνει δύο ήρωες από διαφορετικό υπόβαθρο, διαφορετικές αντιλήψεις και εντελώς διαφορετική στάση ζωής.» – Έλενα Φωτίου – αναγνώστρια στο Goodreads για το «Ένα βράδυ»

«Αποτελεί µία από τις πιο δηµιουργικές πένες της σύγχρονης γενιάς.» – Κωνσταντίνος Χαλκιαδάκης, δηµοσιογράφος, kontranews.gr

«Tο ευχαριστήθηκα απόλυτα αυτό το road trip, γιατί οι παρεξηγήσεις ήταν φυσιολογικές, δοσµένες µε εκπληκτικό συναισθηµατικό περιεχόµενο, οι ανατροπές έρχονταν εκεί που δεν τις περίµενες αλλά δεν έπνιγαν τη ροή της εξέλιξης. Υπέροχη γραφή, µελετηµένο κείµενο, βαθιά ανθρώπινο και απόλυτα ρεαλιστικό.» – Πάνος Τουρλής, tovivlio.net για το «Road Trip»

Τατιάνα Τζινιώλη

Τατιάνα Τζινιώλη (Συγγραφέας)

Η Τατιάνα Τζινιώλη γεννήθηκε ένα κρύο μεσημέρι Ιανουαρίου το 1987. Αφού θέλησε να γίνει αστροναύτης, τραγουδίστρια, ηθοποιός και ψυχολόγος, τελικά κατέληξε στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του Ομίλου ANT1 στο τμήμα σκηνοθεσίας. Για δύο χρόνια εργάστηκε ως ραδιοφωνική παραγωγός της ομογένειας της Αμερικής. Η κριτική κινηματογράφου και η αρθρογραφία την είχαν ήδη κερδίσει όμως, και μερικά χρόνια αργότερα αποφοίτησε από το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Μετά από διάφορες συνεργασίες σε εφημερίδες και περιοδικά, το 2011 ξεκίνησε το πολιτιστικό site Arts and the City και το 2012 το Alimos Online. Το 2014 κυκλοφόρησε το "Το Ημερολόγιο μίας νύφης" και την ίδια χρονιά πραγματοποίησε την πρώτη της έκθεση φωτογραφίας στον Ιανό, με θέμα την αγαπημένη της πόλη, τη Νέα Υόρκη. Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή, "Road Trip", και το 2016 το πρώτο μέρος της ερωτικής τριλογίας με γενικό τίτλο "Manhattan, Ένα βράδυ". Λατρεύει τα κουνέλια, τα bagels και το word της, ειδικά τα ξημερώματα, όταν πάνω του δημιουργούνται διάφορες ιστορίες. Περισσότερα για εκείνη θα βρείτε στo www.tatianaginioli.gr
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Βιβλίο
Σελίδες:
350
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση