ΞΩΤΙΚΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ
zoom in
12.90€ -10% 11.61€

όγω της συνεχόμενης απεργίας των υπαλλήλων του ταχυδρομείου, τα παιδιά δεν μπορούν να στείλουν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη.

Αυτός, στενοχωρημένος, σκέφτεται μαζί με τα μεγαλύτερα σε ηλικία ξωτικά του πώς να τα βοηθήσουν.

Τη λύση δίνει ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών.

Καθώς τα μικρά ξωτικά ενδιαφέρονται μόνο για χιονοπόλεμο και παιχνίδι, την όλη προετοιμασία αναλαμβάνουν τα μεγαλύτερα σε ηλικία, γιατί θέλουν να δουν χαρούμενα τα παιδιά.

Λόγω, όμως, των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν, παρ’όλη την καλή τους διάθεση, προκαλούν πολλά ξωτικομπερδέματα...

Τι παιχνίδια θα πάρουν τελικά τα παιδιά;

Εύα Κασιάρου (Συγγραφέας)

Η Εύα Κασιάρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Σπούδασε νηπιαγωγός, για να μην σταματήσει το παιχνίδι μεγαλώνοντας. Εργάστηκε για χρόνια σε δημόσια νηπιαγωγεία και από το 2002 μέχρι το 2012 ήταν αποσπασμένη στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετείχε στη συγγραφική ομάδα των σχεδίων εργασίας του προγράμματος "Εκπαίδευση Παλιννοστούντων και Αλλοδαπών Μαθητών" του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και συνεργάτιδα του ηλεκτρονικού περιοδικού "Ο μαγικός κόσμος του παιδικού βιβλίου". Ασχολείται αρκετά χρόνια με την παιδική λογοτεχνία συγγράφοντας παιδικά μυθιστορήματα, παραμύθια και θεατρικά έργα που έχουν διακριθεί σε διάφορους διαγωνισμούς. Παραμύθια της επίσης έχουν δημοσιευτεί στα περιοδικά "Σύγχρονο Νηπιαγωγείο" και "Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού". Συμμετείχε στη συγγραφική ομάδα των σχεδίων εργασίας του προγράμματος "Εκπαίδευση Παλιννοστούντων και Αλλοδαπών Μαθητών" του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και συνεργάτιδα του ηλεκτρονικού περιοδικού Ο Μαγικός Κόσμος του Παιδικού Βιβλίου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Στάθης Πετρόπουλος (Εικονογράφος)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Μετά την αποφοίτησή του από την Σχολή Μωραΐτη, σπούδασε βιομηχανικό σχέδιο στην Ελβετία και τις ΗΠΑ. Ύστερα από δύο χρόνια εργασίας στις ΗΠΑ, επέστρεψε στην Ελλάδα και συνεργάστηκε με αρχιτεκτονικά γραφεία της Αθήνας. Το 2002 ίδρυσε με τον αδερφό του Βασίλη Πετρόπουλο την εταιρεία Vast Design για τη δημιουργία και παραγωγή αντικειμένων για το σπίτι. Συνεργάστηκε με τις εταιρείες Κορρές, Heineken, Accessorize και Nestle. Το 2009 ξεκίνησε να ασχολείται αποκλειστικά με την εικονογράφηση. Έκτοτε η δουλειά του έχει δημοσιευθεί σε παιδικά βιβλία διαφόρων εκδόσεων καθώς και σε εφαρμογές και παιχνίδια για iPhone και iPad σε συνεργασία με τις εταιρείες Meli Publications και Indice Games στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και το 2015 οργάνωσε την ατομική έκθεση εικονογράφησης "Αναζητώντας το τέλος- Οδύσσεια", στη Skoufa gallery στην Αθήνα. Σήμερα, ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Τόπος Έκδοσης:
ΠΑΤΡΑ
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
29x21
Βάρος:
0.309 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση