Ορή Λένη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ορή Λένη

Η αληθινή ιστορία μιας Κορφιάτισσας

Μαίρη Αρβανιτάκη

Μοιραζόμαστε την πορεία της από τα άγουρα χρόνια της, μέσα από τις δυσκολίες, τις χαρές και τις λύπες. Βιώνουμε μαζί της την καθημερινότητα της κοινωνίας μιας άλλης εποχής, μια ζωή με ανατροπές και νίκες, τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο με αξιοπρέπεια και αγάπη στην υπηρεσία της οικογένειας. 
Κλείνοντας το βιβλίο οι αναγνώστες νιώθουμε σαν να αποκτήσαμε μια νέα οικογένεια, σαν να λάβαμε ένα μάθημα ζωής, και σίγουρα η ανάμνηση της Λένης θα αφήσει για πάντα τα ίχνη της μέσα μας.

Απόσπασμα από τον πρόλογο της Μανίνας Ζουμπουλάκη:
"Το μυθιστόρημα «Ορή Λένη» σε ταξιδεύει στο χρόνο και στο χώρο, στην Κέρκυρα την παλιά και τη νέα, σε ζωές ανθρώπων που ακόμα κι αν δεν σου μοιάζουν, σου φαίνονται οικείοι. Περιμένεις με αγωνία να δεις την πορεία τους μέχρι το τέλος και δεν θέλεις να τους αφήσεις από τα μάτια σου μέχρι να τελειώσεις το βιβλίο... ή κι ακόμα πιο μετά..."

Απόσπασμα από την κριτική του συγγραφέα Χρήστου Δούλη:
"Ένα βιωματικό μυθιστόρημα που κρατάει ορθάνοιχτα τα μάτια με τις αλήθειες του. Όμως, η συγγραφέας κρατάει καλά κρυμμένο ένα μυτερό μαχαίρι, που το ξεθηκαρώνει εκεί που δεν το περιμένεις. Ένα μαχαίρι που σημαδεύει κατευθείαν στην καρδιά του αναγνώστη."
Εκδόσεις ΑΛΛΩΣΤΕ

Μαίρη Αρβανιτάκη (Συγγραφέας)

Η Μαίρη Αρβανιτάκη γεννήθηκε στην Κέρκυρα και κατοικεί στην Αθήνα. Έχει τελειώσει το τμήμα σχεδιαστών της ΑΚΤΟ. Γράφει από καρδιάς, και τα βιβλία της χρωστούν την ύπαρξή τους και στην ηθική υποστήριξη του συζύγου της, Νίκου Πετσάβα, με τον οποίο έχουν ένα γιο και μια κόρη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
274
Διαστάσεις:
21x14.5
Βάρος:
0.417 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση