Έγκλημα στην πισίνα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Έγκλημα στην πισίνα

Αστυνομικό μυθιστόρημα

Κωνσταντίνος Μοσχάτος

Καλοκαίρι 2016...

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών προετοιμάζεται πυρετωδώς για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Όλα είναι έτοιμα για τον σπουδαίο φιλικό αγώνα μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας στο ιστορικό κολυμβητήριο του Ζαππείου.

Αναπάντεχα, ένα ήρεμο παιχνίδι εξελίσσεται σε τραγωδία με τον ξαφνικό χαμό του φουνταριστού της γαλανόλευκης Μάνου Αναγνωστάκου.

Δύο νεαροί δημοσιογράφοι, ο Αλέξανδρος Ξένος και ο Ζήσης Βούλγαρης, ξεκινούν έρευνες για τον μυστηριώδη θάνατο του άτυχου πολίστα.

Στην πορεία διαπιστώνουν πως λείπουν πολλά κομμάτια από το παζλ, με τις υποψίες τους για ένα νέο συνταρακτικό έγκλημα να ζωντανεύουν επικίνδυνα.

Έτσι θα παρασυρθούν σε μια περιπετειώδη κατάδυση στα σκοτεινά ύδατα της υδατοσφαίρισης, όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν ατέρμονο εφιάλτη από συγκλονιστικές ανακαλύψεις.

Κωνσταντίνος Μοσχάτος

Κωνσταντίνος Μοσχάτος (Συγγραφέας)

Ο Κωνσταντίνος Μοσχάτος, γεννήθηκε το 1988 στον Πειραιά και αποφοίτησε από το λύκειο της Ιωνιδείου Σχολής. Σπούδασε πληροφορική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά στην πορεία τον κέρδισε η αθλητική δημοσιογραφία με την οποία ασχολείται εδώ και 4 χρόνια. Το φθινόπωρο του 2013 άνοιξε την ιστοσελίδα waterpolonews.gr και έκτοτε κινείται σε ρυθμούς υδατοσφαίρισης. Έχει παρακολουθήσει ένα σεμινάριο εγκληματολογίας από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Νάνιανγκ της Σιγκαπούρης. Το "Έγκλημα στην πισίνα" από τις εκδόσεις Carpe Librum είναι το πρώτο του βιβλίο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
279
Διαστάσεις:
21x13
Βάρος:
0.424 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Απλά καταπληκτικό. Ιδιαίτερα για ένα νέο…

★ ★ ★ ★ ★

Απλά καταπληκτικό. Ιδιαίτερα για ένα νέο συγγραφέα η πρώτη του δουλειά, αφήνει υποσχέσεις για ένα τέλειο μέλλον.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 22/06/2016)

Εξαιρετικό! Υπέροχη πλοκή. Με γύρισε πολλά χρόνια…

★ ★ ★ ★ ★

Εξαιρετικό! Υπέροχη πλοκή. Με γύρισε πολλά χρόνια πίσω, τότε που έπαιζα ακόμα πόλο!

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 22/06/2016)

Εξαιρετικό βιβλίο, τρομερή πλοκή κι ακόμα…

★ ★ ★ ★ ★

Εξαιρετικό βιβλίο, τρομερή πλοκή κι ακόμα καλύτερο το τέλος

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 25/06/2016)

Καταπληκτικό ξεκίνημα για έναν συγγραφέα ειδικά…

★ ★ ★ ★ ★

Καταπληκτικό ξεκίνημα για έναν συγγραφέα ειδικά τόσο νέο, αν αυτή είναι η πρώτη του προσπάθεια σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε πολλά στο μέλλον από αυτόν τον νέο. Ένα εξαιρετικό βιβλίο, το τελείωσα μέσα σε μια εβδομάδα με αγωνία για το τι γίνεται στο τέλος....!!! Ειναι σίγουρα μια πολύ καλή παρέα ειδικά το καλοκαίρι... Το συστήνω ανεπιφύλακτα.....!!!!

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 28/06/2016)

Ένα βιβλίο που πρέπει να έχει οποιοσδήποτε έχει…

★ ★ ★ ★ ★

Ένα βιβλίο που πρέπει να έχει οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με το πόλο στη βιβλιοθήκη του! Υπέροχη ιστορία που προκαλεί πολλούς παραλληλισμούς σε πρόσωπα και καταστάσεις!!!

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 10/08/2016)

öncelikle turnuvada yarı finale kalan tüm…

★ ★ ★ ★ ★

öncelikle turnuvada yarı finale kalan tüm takımları teprik eder bundan sonrasında da başarılar dieilrm.Yaşanan bazı olumsuz davranışlardan sonra yapılmış olan bu kampanyaya en içten dileklerimle katılıyor birdaha böyle olumsuzlukların yaşanmamasını diliyorum. ktü maden müh. öğrencisi

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 07/03/2017)