Διαβάζοντας για τον κύριο Κούνελο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Διαβάζοντας για τον κύριο Κούνελο

Ζωή Ναούμ

Όταν ο κύριος Κούνελος μαθαίνει ότι θα πρέπει να αποχωριστεί την αγαπημένη του ασχολία, το διάβασμα, για έναν μήνα, πέφτει σε βαθιά θλίψη. Μέχρι που ο φίλος του, ο Ασβός, βρίσκει μια ιδέα για να λυθεί το πρόβλημα... Πολλές φορές αρκεί μια ιδέα, μια μικρή πρωτοβουλία, για να δημιουργηθεί μια αλυσίδα όμορφων πραγμάτων... Ένα παραμύθι για τη δύναμη της φιλίας, τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς και τη διαχρονική αξία των βιβλίων, που ξέρουν να ταξιδεύουν σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους όσους επιλέγουν την παρέα τους.

Εμμανουέλα Κακαβιά (Εικονογράφος)

Η Εμμανουέλα Κακαβιά έχει ολοκληρώσει τρεις εργαστηριακές σχολές βυζαντινής τέχνης (εργαστήρια: Θ. Πέτρου, Δ. Χατζηαποστόλου και Ι. Κόρδη), μαθήματα ελεύθερου σχεδίου και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Δημιουργώντας κόμικς: Ιστορία, Γλώσσα, Είδη και Τεχνικές Αφήγησης" του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κρατικό πτυχίο σκηνοθεσίας τηλεόρασης, καθώς και πτυχίο της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Κύπρου στον ελληνικό πολιτισμό με κατεύθυνση ιστορία - αρχαιολογία - τέχνη. Από το 2018 είναι μέλος της ΙΒΒΥ ως εικονογράφος. Έχει εργασθεί για την ΕΡΤ, στο Τμήμα Παραγωγής Πολιτικών Εκπομπών και για ιδιωτικές εταιρείες τηλεοπτικών παραγωγών στο Τμήμα Παραγωγής Πολιτιστικών Εκπομπών. Φιλοτεχνεί εικόνες βυζαντινής τεχνοτροπίας για ιδιώτες και εικονογραφεί παραμύθια για παιδιά και μεγάλους, πολλά από τα οποία έχουν ήδη εκδοθεί.

Ζωή Ναούμ

Ζωή Ναούμ (Συγγραφέας)

Η Ζωή Ναούμ γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Το 2010 αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και από τότε εργάζεται ως δασκάλα. Το "Διαβάζοντας για τον κύριο Κούνελο" αποτελεί την πρώτη της προσπάθεια να συνδυάσει τις δύο μεγάλες αγάπες της ζωής της, τα παιδιά και τις λέξεις.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
24
Διαστάσεις:
28χ21
Βάρος:
0.1 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση