Το φεγγάρι γλίστρησε στην καμινάδα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το φεγγάρι γλίστρησε στην καμινάδα

Φωτεινή Βασιλείου

14.90€ -10% 13.41€
Δεν υπάρχουν τέλειες φιλίες, μόνο δυνατές. Δεν μετριούνται με τα χρόνια, ούτε με τα κοινά ενδιαφέροντα. Είναι οι φιλίες που η πίστη στον άλλον είναι εξίσου σημαντική με την αγάπη. Τρεις τελείως ξεχωριστοί και διαφορετικοί χαρακτήρες θα μοιραστούν μια τέτοια φιλία. Ένας θαρραλέος γλάρος, ένας γενναιόδωρος ποντικός και μια αισιόδοξη χελώνα θα δοκιμάσουν και θα δοκιμαστούν σε μια φιλία όπου όλοι είναι ίσοι και αποδεκτοί ανεξάρτητα από τις διαφορές τους και το φύλο τους. Θα μάθουν να πιστεύουν στη δύναμη της φιλίας ακόμα κι όταν εκείνη μοιάζει να έχει σβήσει κι όλα δείχνουν σκοτεινά και ύποπτα... όπως τότε που το φεγγάρι γλίστρησε στην καμινάδα.
Φωτεινή Τίκκου

Φωτεινή Τίκκου (Εικονογράφος)

Η Φωτεινή Τίκκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών το 2009. Ήρθε σε επαφή με την εικονογράφηση και τα κόμικς κατά την παραμονή της στην Ισπανία φοιτώντας στη Σχολή Καλών Τεχνών της Σεβίλλης. Έχει επίσης παρακολουθήσει σεμινάρια σκίτσου και εικονογράφησης τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ελλάδα. Το 2014 ολοκλήρωσε ένα μεταπτυχιακό στο Visual Arts στις Βρυξέλλες. Η ενασχόλησή της με την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων ξεκίνησε το 2009. Από τότε έχει συνεργαστεί με διαφορετικούς εκδοτικούς οίκους όπως Ελληνικά Γράμματα, Πατάκης, Ψυχογιός, Διάπλαση, Modern Times, Μεταίχμιο, Κόκκινη κλωστή δεμένη. Τον τελευταίο καιρό ζει και εργάζεται στην Κοπεγχάγη.


Φωτεινή Βασιλείου (Συγγραφέας)

Η Φωτεινή από παιδί αφηγείται παραμύθια σε μικρούς και μεγάλους. Τους ήρωες των παραμυθιών της δεν τους έχει φανταστεί, τους έχει συναντήσει όπως λέει η ίδια και έχει πάρει από αυτούς την άδεια να αφηγηθεί τις ιστορίες τους με το δικό της τρόπο. Έχει σπουδάσει Ψυχολογία και είναι εκπαιδεύτρια Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και Ύπνωσης. Από τον Ιούνιο του 2012 έχει τη χαρά να συνεργάζεται με άλλους συγγραφείς στη βραβευμένη ηλεκτρονική σελίδα "O Μαγικός Κόσμος του παιδικού βιβλίου" όπου διαβάζει και παρουσιάζει παιδικά βιβλία στη στήλη "Ξεφυλλίζοντας".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
ΠΑΤΡΑ
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
30
Διαστάσεις:
23χ32
Βάρος:
0.374 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση