4. Το μυστήριο της χαμένης περούκας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

4. Το μυστήριο της χαμένης περούκας

Antonio G. Iturbe

4.50€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789600445923

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2015

  • Εκδότης

    Κέδρος

Ο επιθεωρητής Σπιθαμής, διάσημος ντετέκτιβ σε όλο τον κόσμο για τις ικανότητές του και την αγάπη του για τις ομελέτες, εργάζεται στο Τμήμα Παράξενων, Μυστήριων και Σούπερ Δύσκολων Υποθέσεων.

Κάποιος έκλεψε την περούκα του κυρίου Βίκτορ Μοντάνα και το καθήκον καλεί τον επιθεωρητή Σπιθαμή και τον Κινέζο βοηθό του, Πα Λι Κάρι, να τη βρουν γρήγορα. Ποιος, και κυρίως γιατί, έκλεψε την περούκα; Αυτή η υπόθεση είναι πολύ πιο μυστηριώδης απ’ όσο φαίνεται...

Διαβάζοντας το βιβλίο μπορείς να γίνεις κι εσύ ντετέκτιβ και να αναζητήσεις, εκτός από τη λύση του μυστηρίου, τα δώδεκα σαλιγκάρια που είναι κρυμμένα στις εικόνες.

Δήμητρα Δότση (Μεταφραστής)


Antonio G. Iturbe (Συγγραφέας)

Ο Αντόνιο Γκ. Ιτούρμπε γεννήθηκε στη Σαραγόσα το 1967 και μεγάλωσε στη Βαρκελώνη. Σπούδασε Δημοσιογραφία. Εργάστηκε ως βιβλιοκριτικός για αρκετούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και υπήρξε μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού Que Leer (Τι να διαβάσετε), του οποίου είναι και διευθυντής από το 1996. Το 1995 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο, ένα μυθιστόρημα για μεγάλους. Λατρεύει τα αστυνομικά μυθιστορήματα και τις ιστορίες μυστηρίου. Γι΄ αυτό του φάνηκε περίεργο που δεν έβρισκε τέτοια βιβλία για τους δύο γιους του όταν αυτοί ήταν 5 και 7 ετών αντίστοιχα. Αποφάσισε λοιπόν να γράψει ο ίδιος, και έτσι γεννήθηκαν οι ιστορίες του επιθεωρητή Σπιθαμή, που γνώρισαν αμέσως τεράστια επιτυχία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Alex Omist (Εικονογράφος)

Ο Άλεξ Όμιστ γεννήθηκε στη Βαρκελώνη το 1974 και σπούδασε στη σχολή γραφικών τεχνών Elisava. Μετά την αποφοίτησή του εργάστηκε ως σχεδιαστής σε αρκετούς εκδοτικούς οίκους και διαφημιστικές εταιρίες. Το 2010 κέρδισε το βραβείο Apel·les Mestres, που θεωρείται το σπουδαιότερο βραβείο εικονογράφησης στην Ισπανία. Από το 2009 έχει ιδρύσει το δικό του δημιουργικό γραφείο.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
48
Διαστάσεις:
19x14
Βάρος:
0.07 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση