Κασσιανής το αμάρτημα
zoom in
12.44€ -10% 11.20€

Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη με πολλά μυστικά, ανομολόγητα πάθη και αφόρητη πλήξη, ζει η ορφανή, άσχημη και υπέρβαρη Κασσιανή. Η ιδιαίτερη αυτή νεαρή γυναίκα πέφτει θύμα διαπόμπευσης μέσω διαδικτύου, απο έναν εραστή της περιοχής. Βαθιά ντροπιασμένη και πληγωμένη, αυτοεξορίζεται στην Αθήνα. Απο την πρώτη στιγμή που μπαίνει στο τρένο της μεγάλης φυγής, αρχίζει να σχεδιάζει την εκδίκησή της. 

Στο ίδιο τρένο έχει ήδη επιβιβαστεί νωρίτερα ένας Ρουμάνος λαθρομετανάστης, ο Φλορίν, με εξόχως πλούσιο και περιπετειώδες βιογραφικό. Η συνάντησή τους θα είναι μοιραία. Η πορεία προς την εκδίκηση είναι σοκαριστική. Η πρωταγωνιστρια εμπλέκεται σε ζοφερές καταστάσεις και ταυτόχρονα, διάφορα πρόσωπα με ιδιορρυθμίς και σπάνια χαρίσματα ζητούν ιδιωτικό χώρο στην  ιστορία της

Νάσος Λαναράς

Νάσος Λαναράς (Συγγραφέας)

Ο Νάσος Λαναράς είναι δημοσιογράφος και πολιτικός επιστήμονας, με σπουδές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεσολογγίτικη καταγωγή. Ξεκίνησε να γράφει στην "Απογευματινή της Κυριακής" ως εκπαιδευόμενος στο ελεύθερο ρεπορτάζ το 1992. Έχει συνεργαστεί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς STAR, ALPHA, ET1 και ET3 σε παραγωγές κοινωνικού, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου. Έχει δημιουργήσει ντοκιμαντέρ για το Κέντρο Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών και αρθρογραφεί σε ενημερωτικές ιστοσελίδες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Βιβλίο
Σελίδες:
184
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.285 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση