20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα

Ιούλιος Βερν

7.90€ -10% 7.11€

Ο επιστήμονας Πιερ Αρονάξ και ο πιστός του υπηρέτης αποφασίζουν να ριχτούν στο κυνήγι ενός θαλάσσιου τέρατος. Με τη βοήθεια του Νεντ Λάντ, του μεγαλύτερου φαλαινοθήρα του κόσμου, ο Αρονάξ θα ανακαλύψει σύντομα πως το τέρας είναι στην πραγματικότητα ένα υποβρύχιο. Θέλοντας να διατηρήσει την ύπαρξή του μυστική, ο κυβερνήτης του υποβρυχίου, που είναι γνωστός απλώς με το όνομα, Πλοίαρχος Νέμο, ανακοινώνει στον Αρονάξ και στους συντρόφους του ότι δε θα τους επιτρέψει να φύγουν και ο ξεναγός τους στο μυστηριώδη κόσμο των ωκεανών σύντομα, όμως, οι τρεις άντρες θα πρέπει να αποφασίσουν αν μπορούν να εμπιστευτούν τον Νέμο ή αν θα προσπαθήσουν να δραπετεύσουν από την υποβρύχια φυλακή τους.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Χρήστος Τσέλιος (Μεταφραστής)


Κική Καψάσκη (Εικονογράφος)


Carl Bowen (Διασκευαστής)

Ο Carl Bowen είναι συγγραφέας και επιμελητής εκδόσεων και ζει στην Τζόρτζια των ΗΠΑ. Γεννήθηκε στην πολιτεία της Λουιζιάνα και έζησε για λίγο καιρό στην Αγγλία, πριν επιστρέψει στην Αμερική. Έχει εκδώσει αρκετά μυθιστορήματα και διηγήματα, καθώς και το εικονογραφημένο έργο με τίτλο "Exalted".

Ιούλιος Βερν

Ιούλιος Βερν (Συγγραφέας)

Ο Ιούλιος Βερν (1828-1905) υπήρξε πολυγραφότατος Γάλλος μυθιστοριογράφος και ξεκίνησε την καριέρα του με τη συγγραφή και παρουσίαση θεατρικών έργων.
Δημοσίευσε πολλά εκλαϊκευτικά έργα, μεταξύ των οποίων την Έγχρωμη Γεωγραφία της Γαλλίας, αλλά έγινε διάσημος χάρη στα 80 μυθιστορήματα που έγραψε και στα οποία η συναρπαστική περιπέτεια συνδυάζεται με την έξοχη, ποιητική περιγραφικότητα, τη γόνιμη φαντασία και τον πλούτο των συναισθημάτων. Είχε τη διορατικότητα και την προφητική έμπνευση να προβλέψει πολλά τεχνολογικά επιτεύγματα της σύγχρονης επιστήμης και δικαίως θεωρείται ο πατέρας του μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
64
Διαστάσεις:
26x17
Βάρος:
0.186 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση