Ασήμι στα κύματα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ασήμι στα κύματα

Αισθηματικό μυθιστόρημα

Σουζάνα Σωτηριάδου

15.90€ -10% 14.31€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786188095847

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2014

  • Εκδότης

    Λέμβος

Ένα ραντεβού με τον θάνατο, μια νύχτα που το φεγγάρι σκόρπιζε ασήμι στα κύματα, σηματοδοτεί τη γέννηση ενός μοναδικού και παράφορου έρωτα! Μιας σπάνιας αγάπης!
Δύο νέοι άνθρωποι, ο δημοσιογράφος Ορέστης Μανιάτης και η πανέμορφη μουσικός Ελεάννα Κέλερμαν, ενώνουν τα κορμιά και τις ψυχές τους, σε μια συνάντηση που αποδεικνύεται η αφετηρία ενός εξαιρετικά αβέβαιου και περιπετειώδους αύριο… Η ζωή τούς χωρίζει στο πρώτο φως της αυγής. Η καθημερινότητάς τους ντύνεται με τις θεϊκές νότες της μουσικής της Ελεάννας και την οδυνηρή πραγματικότητα που βιώνει ο Ορέστης στις δημοσιογραφικές αποστολές του.
Πιάνο και πένα! Μαγεία και οδύνη! Αγάπη και τρέλα! Ένας διαρκής αγώνας για να αντιμετωπίσουν τα απρόβλεπτα γεγονότα που τους κρατάνε μακριά. Ποιο θα είναι το τέλος της ιστορίας; Θα καταφέρει η αγάπη, η μουσική και η δύναμη της ψυχής τους να διαλύσουν τα παρανοϊκά σχέδια της μοίρας;

Σουζάνα Σωτηριάδου (Συγγραφέας)

Η Σουζάνα Σωτηριάδου, ακολούθησε τον δρόμο της δημοσιογραφίας, δημοσιεύοντας το πρώτο της ρεπορτάζ στα δεκαεπτά της χρόνια. Έκτοτε, η καριέρα της εμπλουτίστηκε από εκατοντάδες άρθρα, χρονογραφήματα και έρευνες, στις οποίες εξειδικεύθηκε στη συνέχεια. Εργάστηκε στον Ημερήσιο, Περιοδικό και Ηλεκτρονικό Τύπο, ενώ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, υπήρξε υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας. Ασχολήθηκε με την πεζογραφία, την ποίηση και τον στίχο, όμως θεωρεί την συγγραφή αυτού του βιβλίου το πιο σημαντικό της επίτευγμα μέχρι στιγμής. Κύριο χαρακτηριστικό της, η αγάπη της για τα παιδιά που μαστίζονται από χρόνιες παθήσεις καθώς και εκείνων που πλήττονται από τη βία, αργοπεθαίνοντας από την πείνα και την δίψα στις εμπόλεμες περιοχές του πλανήτη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
380
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.573 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση