Στιγμιότυπα του σώματος
zoom in
8.76€ -24% 6.66€

Ο έρωτας, η φύση, οι επιθυμίες και οι ενοχές, η ακμή και η φθορά μέσα από την αέναη εναλλαγή των εποχών και τις μεταμορφώσεις του σώματος. Το σώμα σαν ένα ποτάμι που ρέει διαρκώς, που χύνεται ορμητικό στον ωκεανό της ματαιότητας, για να το ρουφήξει γρήγορα το υπόγειο πηγάδι της ανυπαρξίας.
Στην έκτη ποιητική συλλογή του, ο Στάθης Κουτσούνης φωτογραφίζει Στιγμιότυπα του σώματος. Σ’ ένα αγώνα με βέβαιο νικητή· ποιον όμως;

Στάθης Κουτσούνης

Στάθης Κουτσούνης (Συγγραφέας)

Ο Στάθης Κουτσούνης γεννήθηκε στη Νέα Φιγαλία Ολυμπίας το 1959. Σπoύδασε νομικά, φιλολογία και κλασική μουσική. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Στα Γράμματα εμφανίστηκε το 1987 με τη δημοσίευση τεσσάρων ποιημάτων του στο τεύχος 10 του περιοδικού Νέες Τομές. Έχει εκδώσει τις ποιητικές συλλογές: "Σπουδές για Φωνή και Ποίηση", Υάκινθος 1987, "Τρύγος αιμάτων", Σμίλη 1991, "Παραλλαγές του μαύρου", Δελφίνι 1998, "Η τρομοκρατία της ομορφιάς", Μεταίχμιο 2004. Φιλολογική μελέτη για το αρχαίο δράμα και τον Σοφοκλή στον τόμο "Σοφοκλέους, Φιλοκτήτης - Αντιγόνη. Εισαγωγή: Στάθης Κουτσούνης. Μετάφραση: Χρίστος Τσάγκας", Οδός Πανός 1999. Και το διήγημα "Η Μέριλιν της Ακράτας", Μεταίχμιο 2003 (στον συλλογικό τόμο "7 διηγήματα"). Παράλληλα, δημοσιεύει κείμενα κριτικής σε λογοτεχνικά περιοδικά και εφημερίδες. Ποιήματά του έχουν περιληφθεί σε ανθολογίες και έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά. Είναι μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
48
Διαστάσεις:
24x15
Βάρος:
0.085 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση