Δάφνη
zoom in
10.00€ -25% 7.50€
  • Άμεσα διαθέσιμο

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786185058173

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2014

  • Εκδότης

    CaptainBook.gr

Η Δάφνη μεγαλώνει μέσα στο παραδοσιακό περιβάλλον της προπολεμικής Αθήνας που το αποδέχεται σιωπηλά, ενώ περνούν τα χρόνια.

Μετά από καιρό επανεμφανίζεται στη ζωή της η μεγάλη αδερφή της, που ζει μόνιμα στο εξωτερικό, φέρνοντας μαζί με τον κοσμοπολίτικο αέρα της Δύσης και την απεραντοσύνη της μουσικής στο πρόσωπο ενός άντρα.

Η αθάνατη μελωδία του 2ου Κοντσέρτου για πιάνο του Ραχμάνινοφ που διαπερνά τη συνάντηση των τριών προσώπων, φέρνει την ηρωίδα αντιμέτωπη με τον εσωτερικό της κόσμο, σε ένα παιχνίδι μοιραίων αντικατοπτρισμών.

Αφροδίτη Μέρμηγκα - Βλαχάκη

Αφροδίτη Μέρμηγκα - Βλαχάκη (Συγγραφέας)

Η Αφροδίτη Μέρμηγκα-Βλαχάκη είναι φιλόλογος καθηγήτρια στα Αρσάκεια Σχολεία. Παράλληλα με το εκπαιδευτικό της έργο ασχολείται με τη λογοτεχνία. Στην πεζογραφία εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2011 με το μυθιστόρημα «Και στη Ρώμη υπάρχει καλοκαίρι». Ακολούθησε το 2014 η νουβέλα «Δάφνη». Ποίηματά της έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς σε διάφορες ποιητικές συλλογές. Το 2015 έλαβε «υψηλή διάκριση» στον διεθνή ποιητικό διαγωνισμό της Accademia Internazionale di Significazione di Poesia e Arte Contemporanea “Apollo dionisiaco” της Ρώμης.Τον Σεπτέμβριο του 2017 έλαβε τιμητικό έπαινο στον ίδιο διεθνή ποιητικό διαγωνισμό. Η συλλογή «Χωρίς στίξη» είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
80
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.078 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

καταληκτικο βιβλίο, Χαιρομαστε γιατι υπάρχουν…

★ ★ ★ ★ ★

καταληκτικο βιβλίο, Χαιρομαστε γιατι υπάρχουν ακόμη συγγραφεις που βγαζουν κατι αληθεινο, Η μορφωση και η κουλτουρα του συγγραφεα φαινεται απο μακρυα, και εδω υπάρχει

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 26/11/2017)