Ζήσαμε την ευτυχία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ζήσαμε την ευτυχία

Lily Tuck

12.50€ -26% 9.25€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789600443974

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Μυθιστόρημα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2013

  • Εκδότης

    Κέδρος

Ένα δυνατό μυθιστόρημα, όπου οι αναμνήσεις, τα συναισθήματα και τα μαθηματικά συνομιλούν και συνθέτουν την καθηλωτική και βαθιά συγκινητική πραγματικότητα του αρμονικού γάμου της Νίνας, μιας ζωγράφου με ανεκπλήρωτα όνειρα, και του Φίλιπ, ενός λαμπρού μαθηματικού.
Στη διάρκεια της νύχτας που άλλαξε τη ζωή της για πάντα, η Νίνα, ξαπλωμένη στο συζυγικό κρεβάτι στο οποίο κοιμόταν επί δεκαετίες με τον Φίλιπ, επιστρέφει στις σημαντικές στιγμές του γάμου τους, ξεκινώντας από το πρώτο ραντεβού τους στο Παρίσι. Καθώς ο αναγνώστης ακολουθεί τη Νίνα στις νοερές περιπλανήσεις της στο παρελθόν, ξεδιπλώνονται με αφηγηματική μαεστρία, σπάνια και συναισθηματική βαθύτητα οι ιδιωτικές στιγμές, τα σκοτεινά μυστικά και οι μεγάλες χαρές που διαμόρφωσαν τη ζωή του Φίλιπ και της Νίνας ως ζευγαριού.

Το "Ζήσαμε την ευτυχία" είναι ένα ελεγειακό μυθιστόρημα για τη λειτουργία της μνήμης, τον έρωτα και το πώς η τύχη επηρεάζει τη ζωή των ανθρώπου.

Ένα δωρικό, συγκινητικό βιβλίο από τη σπουδαία Αμερικανίδα συγγραφέα του βραβευμένου με National Book Award The News from Paraguay.

"Ένα από τα πιο όμορφα ερωτικά τραγούδια που θα διαβάσετε ποτέ σε μορφή μυθιστορήματος... Η Τακ είναι ιδιοφυΐα όταν καταπιάνεται με την καθημερινότητα... Η ικανότητά της να συλλαμβάνει την ομορφιά θα θυμίσει στους αναγνώστες τη Μαργκερίτ Γιουρσενάρ και τη Μαργκερίτ Ντιράς".
Los Angeles Book Review

Lily Tuck

Lily Tuck (Συγγραφέας)

Η Lily Tuck γεννήθηκε στο Παρίσι, αλλά κατοικεί στη Νέα Υόρκη. Έχει γράψει 4 μυθιστορήματα -εκ των οποίων το "Σιάμ" προτάθηκε για το βραβείο Pen/Faulkner- και μία συλλογή από διηγήματα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Θωμάς Σκάσσης

Θωμάς Σκάσσης (Μεταφραστής)

Ο Θωμάς Σκάσσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακά στο University College του Λονδίνου. Άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου επί 20 χρόνια. Συνεργάζεται με το ένθετο "Βιβλιοθήκη" της Εφημερίδας Ελευθεροτυπία, παρουσιάζοντας μεταφράσεις ξένων μυθιστορημάτων. Είναι μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων και μιλάει αγγλικά και γαλλικά.


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
232
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.26 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση