Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Κώδικας φορολογικής απεικόνισης συναλλαγών
(Ανάλυση, ερμηνεία)

Κώδικας φορολογικής απεικόνισης συναλλαγών
Περιέχει:
- Όλες τις διατάξεις του ΚΦΑΣ
- Την Ερμηνευτική Εγκ. ΠΟΛ 1004/4-1-2013
- Πλήρη Ανάλυση-Ερμηνεία σε κάθε άρθρο με τη μορφή Ερώτηση-Απάντηση
- Συνδυασμό των διατάξεων του ΚΦΑΣ με Εισόδημα, Φ.Π.Α, Ε.Γ.Λ.Σ, Κυρώσεις, Α.Κ., Ε.Ν, Ν. 2190/20
- Ερμηνευτικές Εγκυκλίους, Αποφάσεις ΣτΕ, Υπουργικές Αποφάσεις, Διοικητικές Λύσεις
- Αναλυτικό Αλφαβητικό Ευρετήριο.

24χ17 εκ., 1135 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 343.04 (Φορολογικό δίκαιο), 348.023 (Φορολογικός κώδικας )
ISBN: 978-960-6787-02-7
ISBN (10ψήφιο): 960-6787-02-8
Βάρος: 1.652 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
50.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

44.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Γιάννης Σταματόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Είναι διδάκτορας του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Η διδακτορική του διατριβή έχει ως θέμα "Τα κόστη του φορολογικού συστήματος για τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα". Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου του προγράμματος MBA των τμημάτων Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων & Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό "Λίαν Καλώς". Εργάζεται ως φορολογικός σύμβουλος και δραστηριοποιείται ως εταίρος στην εταιρεία "Forin Σταματόπουλος" με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων και τις υπηρεσίες διαδικτύου. Είναι συνδημιουργός και διαχειριστής της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας Forin.gr και της Τράπεζας Φορολογικής Πληροφόρησης "Analysis" της ιστοσελίδας αυτής. Στα πλαίσια της διδακτορικής του διατριβής, συμμετείχε στη διδασκαλία του μαθήματος "Δημόσια Οικονομική ΙΙ" του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κατέχει άδεια λογιστή - φοροτεχνικού Α΄τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Γεννήθηκε το 1955 στο Ψάρι Αρκαδίας. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Σήμερα εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών, ως προϊστάμενος στο Κανονικό Καθεστώς ΦΠΑ. Έχει εργασθεί για πολλά χρόνια στη Διεύθυνση Βιβλίων και Στοιχείων (ΚΒΣ). Επίσης έχει εργασθεί ως ελεγκτής σε διάφορες Δ.Ο.Υ. μεταξύ αυτών και η ΦΑΒΕ Αθηνών. Συμμετείχε σε πολλές νομοπαρασκευαστικές επιτροπές και ομάδες εργασίας του Υπουργείου Οικονομικών για όλα τα θέματα που αφορούν εν γένει τη φορολογία και το φορολογικό δίκαιο.

Ο Παρασκευάς (Πάρης) Σταματόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, από το οποίο πήρε το πτυχίο του με βαθμό "Λίαν Καλώς". Έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην πληροφορική από το Πανεπιστήμιο του Birmingham στην Αγγλία, στον τομέα της επιστήμης των υπολογιστών (MSc of Computer Science). Εργάζεται ως φορολογικός σύμβουλος και δραστηριοποιείται ως εταίρος στην εταιρία "Forin Σταματόπουλος" με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων και τις υπηρεσίες διαδικτύου. Είναι συνδημιουργός και διαχειριστής της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας Forin.gr και της Τράπεζας Φορολογικής Πληροφόρησης "Analysis" της ιστοσελίδας αυτής. Κατέχει άδεια λογιστή - φοροτεχνικού Α΄τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Γνωρίζει αγγλικά και είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.