Το ευαγγέλιο των δολοφόνων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το ευαγγέλιο των δολοφόνων

Adam Blake

Τα ίχνη μιας σειράς περίεργων θανάτων οδηγούν τον πρώην μισθοφόρο Λίο Τίλμαν και τη φιλόδοξη αστυνομικό Χήδερ Κένεντι στα Χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας και στο θανάσιμο Ευαγγέλιο που είναι κρυμμένο μέσα τους. Σύντομα, ο Τίλμαν και η Κένεντι θα μπουν στο στόχαστρο αδίστακτων δολοφόνων που όταν έρχεται η ώρα να σκοτώσουν, τα μάτια τους δακρύζουν αίμα. Τούτοι οι "Έκπτωτοι Άγγελοι", θρησκευτικοί εξτρεμιστές από τις πρωτοχριστιανικές σέχτες, θα κάνουν τα πάντα για να μη διαρρεύσει το συνταρακτικό μυστικό των Χειρογράφων, το μυστικό που έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Το μυστικό που κρύβει την αλήθεια πίσω από το θάνατο του Ιησού.

Μεταφέροντάς μας από την έρημο της Αριζόνα κι ένα φριχτό αεροπορικό δυστύχημα, στη σκηνή μιας βάναυσης δολοφονίας σε ένα πανεπιστήμιο του Λονδίνου, κι από εκεί σε μια μυστηριώδη πόλη στο Μεξικό, το "Ευαγγέλιο των δολοφόνων" αποδεικνύεται το πιο συγκλονιστικό συνωμοσιολογικό θρίλερ από την εποχή του "Κώδικα Ντα Βίντσι".

Κωνσταντίνος Μίσσιος

Κωνσταντίνος Μίσσιος (Μεταφραστής)

Ο Κωνσταντίνος Μίσσιος γεννήθηκε στα Γιάννενα το χιονισμένο Νοέμβριο του 1976 στο ξεκίνημα του βαρύ ηπειρώτικου χειμώνα εκείνης της εποχής. Έζησε τα πρώτα είκοσι χρόνια της ζωής του στην Κόνιτσα απ΄ όπου είναι η καταγωγή του πατέρα του και κάποια σκόρπια καλοκαίρια στην Κροατία, πατρίδα της μητέρας του. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
656
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.79 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση