Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ευρωπαϊκό εμπορικό δίκαιο
(Εισαγωγή στο δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης, δίκαιο ανταγωνισμού, δίκαιο βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας, εισαγωγή στο δίκαιο εταιριών)
Συγγραφέας:   Λάμπρος Ε. Κοτσίρης


Ευρωπαϊκό εμπορικό δίκαιο
Η Συνθήκη της Λισσαβώνας διαμόρφωσε εκ νέου την ευρωπαϊκή συνταγματική τάξη. Η διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαιτεί αντίστοιχα νέες δράσεις χωρίς τέλος. Η νομολογία των Δικαστηρίων της Ε.Ε. ανοίγει αδιάλειπτα ερμηνευτικές διόδους διαμορφώνοντας κοινές λύσεις δικαίου. Το εμπορικό δίκαιο πάλι, από την φύση του, αστείρευτη πηγή θεσμών και φαινομένων του κοινωνικοοικονομικού περιβάλλοντος δίνει υλικό στην Ε.Ε. και δέχεται αντίστοιχα ρύθμιση. Αυτή η σχέση επιβάλλει την κατά το δυνατόν πλησιέστερη παρακολούθηση ως προς τους χώρους που συναντιούνται. Αυτή η προσπάθεια αποτυπώνεται στην παρούσα έκδοση όπου συνενώθηκε στην ύλη το ευρωπαϊκό δίκαιο εταιριών και το δίκαιο αφερεγγυότητας. Αν πέτυχε αφήνεται στους αναγνώστες.
Όταν κάποιος γράφει ένα βιβλίο, που απαιτεί μόχθο, πέρα από το ερώτημα που θέτει στον εαυτό του γιατί το γράφει, νοιώθει την ανάγκη να πει ευχαριστώ πρώτα στο Θεό και έπειτα σε εκείνους που με λόγο ή πράξη ενισχύουν τη δύναμη για συγγραφή.

24χ17 εκ., 1027 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 346.07 (Εμπορικό δίκαιο), 341.24 (Ευρωπαϊκό δίκαιο)
ISBN: 978-960-445-858-5
ISBN (10ψήφιο): 960-445-858-2
Βάρος: 2.037 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2012
Γράψε τη δική σου κριτική
72.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

64.80
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.