Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οργανική χημεία
Συγγραφέας:   John McMurry


Offer
Το έργο αυτό του κορυφαίου ερευνητή και δασκάλου John McMurry αποτελεί το κατ΄ εξοχήν εγχειρίδιο στην Οργανική Χημεία σήμερα. Η 4η έκδοση του βιβλίου περιλαμβάνει μοναδικές καινοτομίες που το καθιστούν ιδανικό σύγγραμμα για φοιτητές Χημείας, Βιολογίας, Επιστημών Υγείας, Φαρμακευτικής και άλλων συγγενών κλάδων. Διδάσκεται σε εκατοντάδες κολέγια και πανεπιστήμια της Β. Αμερικής, του Καναδά και της Ευρώπης. Η άριστη παιδαγωγικά οργάνωση της ύλης βοηθά τον φοιτητή να κατανοήσει την λογική της Οργανικής Χημείας, με έμφαση στις θεμελιώδεις μηχανιστικές ομοιότητες των αντιδράσεων. Οι οργανικές χημικές αντιδράσεις συνδυάζονται ευρηματικά με τις βιοχημικές διεργασίες, καταλήγοντας σε ένα νέο κεφάλαιο, αυτό των Μεταβολικών Διεργασιών. Το σημαντικότατο κεφάλαιο της φασματοσκοπίας καλύπτεται με εντελώς σύγχρονο τρόπο και ανανεωμένα φάσματα, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις σύγχρονες τεχνικές NMR. Τα προσεκτικά επιλεγμένα "Ιντερλούδια" κάθε κεφαλαίου συνδέουν συναρπαστικά τη Χημεία με εφαρμογές στην καθημερινή ζωή. Κάθε αντίτυπο είναι εφοδιασμένο με ειδικούς φακούς που προσφέρουν τη δυνατότητα στερεοσκοπικής άποψης κατάλληλα συνδυασμένων στερεοσκοπικών μοντέλων. Η έγχρωμη έκδοσή του στα ελληνικά αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στην ελληνόγλωσση βιβλιογραφία και μια τομή στα εκδοτικά μας πρότυπα.

Σημείωση: Ενιαίος τόμος. Πρωτοκυκλοφόρησε σε 2 τόμους (Α΄ τόμος, 1998, Β΄ τόμος, 1999).

24χ17 εκ., 1678 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Ηράκλειο Κρήτης
Ταξινόμιση DDC: 547 (Χημεία, Οργανική )
Άλλα πρόσωπα: Μιχάλης Ορφανόπουλος (Μεταφραστής) , Ιουλία Σμόνου (Μεταφραστής) , κ.ά. (Μεταφραστής) , Αναστάσιος Γ. Βάρβογλης (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-524-054-7
ISBN (10ψήφιο): 960-524-054-8
Βάρος: 3.234 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2012
Γράψε τη δική σου κριτική
110.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

77.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο John E. McMurry είναι Ομότιμος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Cornell των ΗΠΑ, μέλος της Αμερικανικής Ένωσης για την Πρόοδο της Επιστήμης και Εταίρος του Ιδρύματος Alfred P. Sloan. Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία (Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, Alexander von Humboldt, και Max Planck για την έρευνα), ενώ τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 12 γλώσσες. Επινόησε την περίφημη αντίδραση McMurry, που χρησιμοποιείται ευρέως για την εργαστηριακή παρασκευή οργανικών μορίων και φαρμάκων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.