Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οδηγός συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας

Οδηγός συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας
Ο "Οδηγός συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας" είναι ένα βασικό εγχειρίδιο διδασκαλίας για εκπαιδευόμενους στα επαγγελματικά σεμινάρια εκπαίδευσης, προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά. Το πιο πλήρες εγχειρίδιο του είδους του, παρέχει μια εισαγωγή σε όλες τις βασικές πλευρές της θεωρίας και πράξης με τη μορφή περιεκτικών και προσιτών συνεισφορών από όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας.

Χωρισμένο σε οκτώ μέρη, το βιβλίο καλύπτει:
- Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία
- Κοινωνιο-πολιτισμικές απόψεις
- Θεραπευτικές δεξιότητες και κλινική πράξη
- θεωρίες και προσεγγίσεις
- Προβλήματα που παρουσιάζουν οι πελάτες
- Εξειδικεύσεις και προσεγγίσεις θεραπείας
- Τάσεις και κριτικές

Ο "Οδηγός συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας" θα είναι το βασικό βιβλίο μελέτης όλων των αναγνωρισμένων εκπαιδευτικών κέντρων στον χώρο. Οι μεν εκπαιδευόμενοι θα το βρουν μία ανεκτίμητη πηγή σε κάθε στάδιο της εκπαίδευσής τους, οι δε επαγγελματίες θα το θεωρήσουν μια εξαίρετη πηγή αναφοράς στην εργασία τους.

24χ16 εκ., 788 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 616.891 4 (Ψυχοθεραπεία), 158 (Συμβουλευτική)
Άλλα πρόσωπα: Milan Kundera
ISBN: 978-960-7582-40-9
ISBN (10ψήφιο): 960-7582-40-3
Βάρος: 1.27 κιλά
Εκδότης: Ασημάκης Π.
Έτος Κυκλοφορίας: 2001
Γράψε τη δική σου κριτική
56.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

49.84
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O Geof Alred είναι εγγεγραμένος ψυχολόγος και εκπαιδευτής συμβουλευτικής του BPS. Μετά από 18 χρόνια στην εκπαίδευση, επανεκπαιδεύτηκε ως σύμβουλος και διδάσκει στο Κέντρο Συμβουλευτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Durham. Στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται η μεταφορική κατανόηση και η γλώσσα στη θεραπεία, καθώς και η μάθηση μέσα σε οργανώσεις.

O Michael Barkham είναι καθηγητής κλινικής και συμβουλευτικής ψυχολογίας και διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου Ψυχολογικών Θεραπειών στο Πανεπιστήμιο του Leeds.

H Nicola Barry είναι Λέκτορας στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας του Εθνικού Πανεπιστημίου της Ιρλανδίας στο Κορκ. Διοργάνωσε το μάθημα της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας για ΜΑ και το Diploma in Employee Welfare. Είναι υποδιευθύντρια Σπουδών για το Ανώτατο Δίπλωμα Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής.

Ο Rowan Bayne PhD, είναι Senior Lecturer Συμβουλευτικής και Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου και εγγεγραμμένος ψυχολόγος απασχόλησης του BPS. Είναι αναμεμιγμένος στην εκπαίδευση συμβούλων πάνω από 20 χρόνια.

Η Debra Bekerian PhD, είναι Reader Πειραματικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου και επαγγελματίας Gestalt που εξασκεί το επάγγελμα ιδιωτικά.

Η Elsa Bell είναι Διευθύντρια της Συμβουλευτικής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και μέλος της BAC. Νωρίτερα είχε δουλέψει σαν σύμβουλος στην Υπηρεσία Νεότητας, σε ένα κολέγιο F/HE και σε ένα Polytechnic. Υπήρξε Διευθύντρια τόσο της Ένωσης Φοιτητών Συμβουλευτικής όσο και της Βρετανικής Ένωσης Συμβολευτικής.

Η Mary Berry είναι Διευθύντρια Συμβουλευτικών Προγραμμάτων στη Σχολή Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ και μέλος της Βρετανικής Ένωσης Συμβουλευτικής.

Η Jenny Bimrose είναι Δκευθύντρια του Κέντρου Εκπαίδευσης στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ανατολικού Λονδίνου.

Η Frances Blackwell είναι εγγεγραμμένη Ψυχαναλύτρια Ψυχοθεραπεύτρια του UKCP και εργάζεται στο Tower Hamlets Health Trust ως Σύμβουλος Αναπηρίας, ενώ εξασκεί το επάγγελμα και ιδιωτικά.

O Tim Bond PhD, είναι Reader της Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Δεοντολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, μέλος και πρώην Πρόεδρος της Βρετανικής Ένωσης Συμβουλευτικής, καθώς και Σύμβουλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Συμβουλευτικής.

H Joanna Brien είναι Senior Counsellor στα London Book Advisory Centres.

Η Jenny Clifford είναι Διευθύντρια Λόγου και Γλωσσοθεραπείας στο NHS και Αντλεριανή θεραπεύτρια, οικογενειακή σύμβουλος, επόπτρια, συγγραφέας και διεθνής εκπαιδεύτρια. Είναι επίσης συνδιευθύντρια του Ινστιτούτου Αντλεριανής Ψυχολογίας.

H Mary Connor, PhD, είναι Διευθύντρια Ατομικής και Οργανωτικής Ανάπτυξης στο University College of Ripon and York St John. Είναι επίσης επίτιμη διδάσκουσα του Πανεπιστημίου του York χάρη στη δουλειά της πάνω στην ηγετική ανάπτυξη μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών και γιατρών του NHS.

Η Jo Cooper έχει πιστοποιηθεί από τον Richard Bandler σαν Master Trainer στον Νευρο-Γλωσσικό Προγραμματισμό. Είναι ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Centre NLP, στο Λέστερ, ενός κέντρου που ειδικεύεται στο να παρέχει εκπαίδευση NLP σε επαγγελματίες των κλάδων υγείας. Επίσης εξασκεί ιδιωτικά το επάγγελμα.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.