Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μικροεπεξεργαστές και σχεδιασμός μικροϋπολογιστικών συστημάτων

Offer
Ένας πλήρης οδηγός για να κατανοήσουν οι σπουδαστές κάθε έννοια σχετική με τη δομή και την αρχιτεκτονική των επεξεργαστών και των υπολογιστικών συστημάτων, να αποκτήσουν ικανότητες σχεδιασμού και να εξοικειωθούν με τη συμβολική γλώσσα διαφόρων επεξεργαστών καθώς επίσης με τον προγραμματισμό περιφερειακών κυκλωμάτων.

Σε όλα τα κεφάλαια του βιβλίου δίνονται παραδείγματα σχετικά με τη διασύνδεση και τον προγραμματισμό των μικροεπεξεργαστών και των περιφερειακών κυκλωμάτων, καθώς επίσης ασκήσεις που βοηθούν τους σπουδαστές να κατανοήσουν πλήρως και σε βάθος τις έννοιες που περιγράφονται.

Περιεχόμενα:
Κεφάλαιο 1: Γενική περιγραφή ΚΜΕ, μνήμης, και βασικών περιφερειακών κυκλωμάτων
Κεφάλαιο 2: Ο μικροεπεξεργαστής Ζ80
Κεφάλαιο 3: Οι μικροεπεξεργαστές της Intel
Κεφάλαιο 4: Μικροελεγκτές 8 bit
Κεφάλαιο 5: Ο μικροελεγκτής AT91RM9200 32 bit της Atmel
Παράρτημα Α: Σύγχρονες δυναμικές μνήμες διπλού ρυθμού δεδομένων
Παράρτημα Β: Σύνολο εντολών 80x86 Παράρτημα Α:Ο δίαυλος PCI
Παράρτημα Γ: Σύνολο εντολών ARM και Thumb


Σημείωση: Επανέκδοση: "Γκιούρδας Β." 2009.

24χ17 εκ., 584 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 004.16 (Μικροεπεξεργαστές )
ISBN: 978-960-461-500-1
ISBN (10ψήφιο): 960-461-500-9
Βάρος: 1.212 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2012
Γράψε τη δική σου κριτική
43.90
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

32.93
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Αλεξίου, Γεώργιος Φ.
Ο Γ. Φ. Αλεξίου πήρε πτυχίο Φυσικής το 1976 και διδακτορικό δίπλωμα στην Ηλεκτρονική το 1981 και τα δυο από το Πανεπιστήμιο Πατρών όπου σήμερα κατέχει θέση καθηγητή στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής όπου είναι και Διευθυντής του εργαστηρίου Μικροηλεκτρονικής. Διδάσκει Ψηφιακή Σχεδίαση, Μικροεπεξεργαστές και Μικροηλεκτρονική σε προπτυχιακό επίπεδο καθώς και Ασύρματα Ηλεκτρονικά Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα σε μεταπτυχιακό. Είναι μέλος σε οργανωτικές και επιστημονικές επιτροπές διεθνών συνεδρίων και έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 60 εργασίες σε διεθνή περιοδικά και πρακτικά διεθνών συνεδρίων. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν Μικροηλεκτρονική, Ψηφιακά Συστήματα, Επεξεργασία Σημάτων και Ασύρματες Επικοινωνίες. Είναι μέλος των ΙΕΕΕ και ACM.

Πετρέλλης, Νικόλαος Χ.
Ο Νικόλαος Χ. Πετρέλλης πήρε δίπλωμα Μηχανικού Η/Υ & Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών το 1994 και διδακτορικό δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Τεχνολογίας Υπολογιστών από το ίδιο πανεπιστήμιο το 1999. Έχει εργαστεί στις εταιρίες Analogies, Atmel, GiGA (Intel) και Knowledge ενώ από το 2003 είναι μόνιμος καθηγητής Πληροφορικής στη Δ/θμια εκπαίδευση και διδάσκων του ΠΔ407/80 στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 25 εργασίες σε διεθνή περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων στην περιοχή Ενσωματωμένων Συστημάτων για Δίκτυα και Αυτοματισμούς.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.