Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Κλινική εκτίμηση της βλάβης των περιφερικών νεύρων
(Ανατομική προσέγγιση)
Συγγραφέας:   Stephen M. Russell


No Cover
Η "Κλινική Εκτίμηση της Βλάβης των Περιφερικών Νεύρων: Ανατομική Προσέγγιση" αποτελεί ένα οδηγό για την εντόπιση και τη διάγνωση των βλαβών και των συνδρόμων παγίδευσης των περιφερικών νεύρων. Η λιτή γραφή σε περιεκτικό κείμενο διευκολύνει την ταχεία ανασκόπηση των βασικών αρχών και των διαγνωστικών τεχνικών οι οποίες είναι απαραίτητες για την αξιολόγηση των παθήσεων αυτών στα άνω και κάτω άκρα. Έγχρωμες φωτογραφίες και επεξηγηματικά σχήματα συμβάλλουν στην κατανόηση της συνθέτης ανατομίας και των παραλλαγών της, και βοηθούν τον αναγνώστη να κατανοήσει τις τεχνικές της κλινικής εξέτασης οι οποίες περιγράφονται στο παρόν σύγγραμμα.

Σημεία Αναφοράς:
- Η λεπτομερής περιγραφή των τεχνικών βήμα προς βήμα και η συμβολή 150 έγχρωμων εικόνων και σχημάτων κατευθύνουν τον αναγνώστη στις τεχνικές της κλινικής εξέτασης των περιφερικών νεύρων των άνω και κάτω άκρων.
- Η πλήρης ανασκόπηση της ανατομίας του κάθε περιφερικού νεύρου βοηθά τον αναγνώστη να κατανοήσει πλήρως τις φυσιολογικές ανατομικές δομές, το οποίο είναι βασικό για την εντόπιση και τη διάγνωση των παθήσεων των περιφερικών νεύρων.
- Η έμφαση στις συχνότερες ανατομικές παραλλαγές του περιφερικού νευρικού συστήματος προετοιμάζει τον αναγνώστη για το πλήρες κλινικό φάσμα των παθήσεων των περιφερικών νεύρων.
- Η λεπτομερής περιγραφή του βραχιόνιου και του οσφυοϊερού πλέγματος και των μειζόνων κλάδων τους διευκολύνει τον αναγνώστη να εμπεδώσει πλήρως τις πολύπλοκες αυτές νευρικές δομές.

Η "Κλινική Εκτίμηση της Βλάβης των Περιφερικών Νεύρων: Ανατομική Προσέγγιση" δημιουργήθηκε για τους ειδικευόμενους, κλινικούς συνεργάτες, βοηθούς, φοιτητές και ειδικευμένους ιατούς μεγάλου εύρους κλινικών ειδικοτήτων όπως η νευρολογία, η ορθοπαιδική, η νευροχειρουργική, η φυσική αποκατάσταση, η πλαστική χειρουργική, η χειρουργική του χεριού και άνω άκρου, η χειρουργική των περιφερικών νεύρων, η φυσικοθεραπεία και οι ειδικότητες που ασχολούνται με την αντιμετώπιση του πόνου. Οι ειδικευόμενοι ιατροί οι οποίοι αναζητούν ένα άριστο εγχειρίδιο ανασκόπησης των παθήσεων των περιφερικών νεύρων θα αναγνωρίσουν την ευανάγνωστη γραφή και την πληρότητα των πληροφοριών που παρέχονται στο βιβλίο αυτό.


Σημείωση: Επιμέλεια μετάφρασης: Αναστάσιος Β. Κορομπίλιας.

23χ17 εκ., 176 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 611 (Ανατομία, Ανθρώπινη), 616.84 (Νευρολογία)
Άλλα πρόσωπα: Ιωάννης Κώστας - Αγνάντης (Μεταφραστής) , Δανάη - Ελευθερία Κυριακού (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-6802-26-3
ISBN (10ψήφιο): 960-6802-26-4
Βάρος: 0.497 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
63.90
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

56.87
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.