Η πριγκίπισσα των Εφτά Θαλασσών
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η πριγκίπισσα των Εφτά Θαλασσών

Γιώργος Κ. Παναγιωτάκης

6.97€ -26% 5.16€

`Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή το σχολείο μας θα πραγματοποιήσει εκδρομή στην Ακτή του Ανέμου. Οι μαθητές θα επισκεφτούν το αιολικό πάρκο και θα μελετήσουν το οικοσύστημα της περιοχής`.
Όταν διαβάσαμε αυτό το σημείωμα, κάναμε σαν τρελοί από τη χαρά μας. Μετά ετοιμαστήκαμε για μια συνηθισμένη εκπαιδευτική εκδρομή. Δεν ξέραμε, βλέπετε ότι εκεί, στην Ακτή του Ανέμου, θα ζούσαμε την πιο εξωφρενική, την πιο απίστευτη, την πιο συναρπαστική περιπέτεια της ζωής μας...
Αυτή τη φορά, ο Πάνος και οι συμμαθητές του δεν κάνουν ΑΤΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ, αλλά στην εκδρομή!
Θα βρεθούν μάλιστα μπροστά σε κάποιες πρωτόγνωρες καταστάσεις: θα συναντήσουν παράξενους ναυτικούς, θα κυνηγήσουν θαλάσσια τέρατα, θα λύσουν οικολογικά μυστήρια, και γενικά θα μας κάνουν να τρελαθούμε από την αγωνία - και τα γέλια.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Χρήστος Δήμος

Χρήστος Δήμος (Εικονογράφος)

Ο Χρήστος Δήμος μεγάλωσε παίζοντας σ΄ ένα χωριό των Ιωαννίνων που το λένε Κουτσελιό. Από μικρό παιδί του άρεσε να ζωγραφίζει. Αυτή η αγάπη του για το σχέδιο τον οδήγησε μεγαλώνοντας στην Αθήνα, να προσπαθεί ν΄ ανακαλύψει τον κόσμο της εικόνας. Ασχολήθηκε πολλά χρόνια με την τέχνη του κινουμένου σχεδίου. Το μεγάλο του όνειρο όμως ήταν να κάνει παιδική εικονογράφηση, έτσι επιστρέφοντας από το Λονδίνο εγκατέλειψε το κινούμενο σχέδιο και αφοσιώθηκε στην εικονογράφηση παιδικών βιβλίων. Έχει εικονογραφήσει 90 τίτλους βιβλίων. Επίσης έχει εικονογραφήσει το βιβλίο Γλώσσα Γ’ Δημοτικού "Τα απίθανα μολύβια". Το 2005 εκδόθηκε το πρώτο βιβλίο που έχει γράψει και εικονογραφήσει, "Ο Ντομάτας Πατατιάς". Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών τεχνών Ελλάδος, του κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και του Αισώπου και πρώην μέλος Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 1999 έως σήμερα έχει διδάξει εικονογράφηση και σκίτσο σε ιδιωτικές σχολές στην Αθήνα και σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης στα Ιωάννινα.


Γιώργος Κ. Παναγιωτάκης

Γιώργος Κ. Παναγιωτάκης (Συγγραφέας)

Ο Γιώργος Κ. Παναγιωτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Έχει εργαστεί στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, ενώ κείμενα και κινηματογραφικές κριτικές του δημοσιεύονται σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
91
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.122 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση