1800: 6. Ζίχνα
zoom in
14.95€ -10% 13.46€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786185623159

  • Κατηγορίες:

    Κόμιξ | Graphic Novels

  • Έτος κυκλοφορίας

    2022

  • Εκδότης

    Jemma Press

Ο πρώτος κύκλος της σειράς «1800» του Θανάση Καραμπάλιου, ολοκληρώνεται!
Η Υψηλή Πύλη αποφάσισε να καταπνίξει την πειρατεία στην Άσπρη Θάλασσα και έτσι η τουρκική  αρμάδα θα κινηθεί εναντίον του Μαύρου Στόλου! Τι ελπίδα μπορεί ναέχουν τα μικρά πλεούμενα, με τον ελαφρύ οπλισμό και τα λιγοστά κανόνια, απέναντι στις πλήρως αρματωμένες κορβέτες και στις φρεγάτες του Σουλτάνου;
"Η μεθοδολογία εργασίας αντανακλάται σε κάθε σελίδα του, κάθε σχέδιό του, κάθε διάλογο των χαρακτήρων του και το αποτέλεσμα είναι μια άψογη «ιστορική μελέτη». Που δεν παύει να είναι, πάνω απ’ όλα, μια συναρπαστική μυθοπλασία, μια οιονεί βιογραφία, μια φανταστική ιστορία που εκτυλίσσεται ωστόσο σε πραγματικούς χώρους και σε φορτισμένους χρόνους."
—Γιάννης Κουκουλάς, από την εισαγωγή του
 

Συμμετέχουν με έργα τους οι:
Δημήτρης Αβραμόπουλος
Κλήμης Κεραμιτσόπουλος
Δημήτρης Κάσδαγλης
Νίκος Σταυριανός

Γιάννης Κουκουλάς

Γιάννης Κουκουλάς (Πρόλογος)

Ο Γιάννης Κουκουλάς γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ με M.Sc από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει διατελέσει συνδημιουργός της εκπομπής Χάρτινοι Ήρωες στο Ράδιο Ουτοπία. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στα περιοδικά Saturnalia, Futura, Μετρό, Κείμενα, στις εφημερίδες Ελεύθερος Τύπος, Εποχή και έχει συγγράψει τον πρόλογο στο άλμπουμ του Βασίλη Λώλου: Victor Van Dread, Η Γεννήτρια. Σήμερα συνεργάζεται με τη Βαβέλ στην οποία διατηρεί τη στήλη Make Comics, Not War, με το περιοδικό Εννέα στο οποίο διατηρεί τη στήλη ComiX Files και με το ελληνικό portal Comicart.gr στο οποίο φιλοξενούνται κείμενά του. Έχει πάρει συνεντεύξεις από δημιουργούς όπως οι Altan, Σπύρος Βερύκιος, Brian Bolland, Γιάννης Καλαϊτζής, Ηλίας Κυριαζής, Sasa Zograf, Esad Ribic κ.ά. Έχει επιμεληθεί πολλές εκθέσεις κόμικς, έχει λάβει μέρος σε συνέδρια και φεστιβάλ και ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του πρώτου Διαδικτυακού Διαγωνισμού Κόμικς.

Θανάσης Καραμπάλιος (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Θανάσης Καραμπάλιος (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Πειραιάς
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
80
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.55 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση