Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Υπερηχογραφικη απεικονιση του μυοσκελετικου συστηματος
Συγγραφέας:   Eugene G. McNally


Υπερηχογραφικη απεικονιση του μυοσκελετικου συστηματος

Σε αυτό το βιβλίο ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να βρει συγκεντρωμένη όλη την εμπειρία κορυφαίων ειδικών στην υπερηχογραφία του μυοσκελετικού συστήματος. Στα επί μέρους κεφάλαια .αναπτύσσονται λεπτομερώς οι απεικονιστικές δυνατότητες των υπερήχων για όλες τις δομές των μαλακών μορίων (αρθρικού υμένα, μυών, τενόντων, χόνδρου) που περιβάλουν τις αρθρώσεις των άνω και κάτω άκρων.

Ακολουθώντας τις τεχνικές οδηγίες και έχοντας παραδείγματα από την πλούσια εικονογράφηση ο χρήστης των υπερήχων είναι σε θέση να αποκτήσει σε σύντομο διάστημα αρκετή εμπειρία, που θα του επιτρέπει, μέσα στο ιατρείο του, να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την απαραίτητη διάγνωση. Η αποδέσμευση από την μαγνητική τομογραφία είναι ένα πλεονέκτημα που έχει αναγνωρισθεί και εκτιμηθεί ιδιαίτερα τόσο από τους γιατρούς όσο και από τους πάσχοντες. Ο θεράπων μπορεί να συμπληρώσει την κλινική εξέταση με την χρήση των υπερήχων άμεσα, σύντομα, ανώδυνα και οικονομικά. Έτσι, με επιβεβαιωμένη διάγνωση, ο ασθενής ενημερώνεται αμέσως για το είδος της πάθησης του και την ενδεδειγμένη μέθοδο αντιμετώπισης.

Η χρησιμότητα και χρηστικότητα ενός τέτοιου συγγράμματος είναι προφανής και η έκδοση του σε ελληνική μετάφραση θα αποτελέσει για τον Έλληνα γιατρό ένα σημαντικό βοήθημα στην καθημερινή ιατρική πράξη.


28χ21 εκ., 350 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 616.075 7 (Ακτινολογία)
Άλλα πρόσωπα: Νικόλαος Α. Παπαϊωάννου (Επιμελητής)
ISBN: 978-960-394-789-9
ISBN (10ψήφιο): 960-394-789-Χ
Βάρος: 1.157 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
80.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

75.20
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.