Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Thieme εγχειρίδιο υπερηχοτομογραφίας
Συγγραφέας:   Gunter Schmidt


Thieme εγχειρίδιο υπερηχοτομογραφίας
Το βιβλίο αυτό αποτελεί τον τέλειο οδηγό για τη χρήση των υπερήχων και απευθύνεται σε φοιτητές ιατρικής, ειδικευόμενους και τεχνολόγους.

Για τη ταχεία παραπομπή και ανασκόπηση της θεματολογίας, το "Εγχειρίδιο Υπερηχοτομογραφίας" έχει οργανωθεί με χρώματα στις παρακάτω ενότητες:

Βασικές αρχές: Το τμήμα καλύπτει αρχές φυσικής και τεχνικής, τεχνικές υπερηχογραφικής εξέτασης, τεκμηρίωση και γνωμάτευση, δυναμικές εξετάσεις και επεμβατική υπερηχογραφία.

Υπερηχογραφική εκτίμηση ειδικών σημείων και συμπτωμάτων: Ποια είναι τα τυπικά υπερηχογραφικά σημεία που υποδηλώνουν μια διάγνωση; Ποιες διαφορικές διαγνώσεις πρέπει να σκεφθείτε για συγκεκριμένα σημεία και συμπτώματα; Ανακαλύψτε, μελετώντας, τα ειδικά σημεία και συμπτώματα, όπως άλγος άνω κοιλίας, ψηλαφητές μάζες, οίδημα, διόγκωση αρθρώσεων, κλπ.

Υπερηχογράφημα ειδικών οργάνων και οργανικών συστημάτων: Σ΄ αυτό το τμήμα του βιβλίου παρέχεται μια συστηματική προσέγγιση της υπερηχογραφικής εξέτασης ειδικών οργάνων και οργανικών συστημάτων, με έμφαση στα πρωτόκολλα εξέτασης, τα φυσιολογικά και πιθανά παθολογικά ευρήματα και τη σημασία τους.

Χαρακτηριστικά αυτού του βιβλίου:
- Περισσότερες από 1000 εικονογραφήσεις, συμπεριλαμβανομένων έγχρωμων Doppler εικόνων
- Ειδικά κεφάλαια σχετικά με την υπερηχογραφία των αρθρώσεων, των καρωτίδων, το μετεγχειρητικό υπερηχογράφημα και την ανεύρεση άγνωστων όγκων.
- Πρωτότυπη, φιλική στη χρήση σελιδοποίηση

Επίσης διαθέσιμο από τον συγγραφέα:
Διαφορική διάγνωση στην Υπερηχογραφική Απεικόνιση: Εκπαιδευτικός Άτλας.


Σημείωση: Με συνεισφορές από τους: B. Beuscher-Willems, L. Brugmann, C. Gorg, T. Grebe, L. Greiner. Επιμέλεια μετάφρασης: Μαρίνος Τσουρούλας.

23χ17 εκ., 471 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 616.075 7 (Ακτινολογία), 610.284 (Ιατρική τεχνολογία)
Άλλα πρόσωπα: Μαρίνος Τσουρούλας (Επιμελητής) , Στέφανος, ιατρός ακτινοδιαγνώστης Παπαδόπουλος (Μεταφραστής) , Θεόδωρος Σολδάτος (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-6802-11-9
ISBN (10ψήφιο): 960-6802-11-6
Βάρος: 0.973 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
79.88
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

71.09
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.