Τρόμος σε τρεις πράξεις
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τρόμος σε τρεις πράξεις

Karin Slaughter

Ο ντετέκτιβ Μάικλ Όρμγουντ θεωρεί ότι θα αναλάβει μία ακόμα τυπική υπόθεση δολοφονίας όταν τον καλούν στο διαβόητο Γκρέιντι Χομς, στον τόπο του εγκλήματος. Εκεί βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν από τους πιο άγριους φόνους που έχει συναντήσει στην καριέρα του. Η Αλίσα Μονρό κείτεται στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου σε μια λίμνη αίματος, ενώ το σώμα της είναι φρικτά ακρωτηριασμένο.

Η δολοφονία είναι αρκετά συνταρακτική από μόνη της, αλλά όταν γίνεται ξεκάθαρο πως πρόκειται για την πιο πρόσφατη από μια σειρά παρόμοιων δολοφονιών, η Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Τζόρτζια καλείται να αναλάβει δράση, και ο Όρμγουντ είναι υποχρεωμένος να συνεργαστεί με τον ειδικό πράκτορα της Ομάδας Σύλληψης Εγκληματιών Γουίλ Τρεντ - έναν άνθρωπο που αντιπαθεί σχεδόν από ένστικτο. Στη συνέχεια, μόλις είκοσι τέσσερις ώρες μετά, ο Μάικλ θα δει όλη τη βία που αντιμετωπίζει καθημερινά να ξεσπάει στην αυλή του ίδιου του σπιτιού του.

Φαίνεται ότι το μυστήριο που καλύπτει το θάνατο της Αλίσα Μονρό είναι ανεξήγητα συνδεδεμένο με ένα παρελθόν που αρνείται να μείνει θαμμένο στο σκοτάδι...


Χρήστος Καψάλης (Μεταφραστής)


Karin Slaughter

Karin Slaughter (Συγγραφέας)

Γεννημένη το 1971 στη Τζόρτζια των ΗΠΑ η Σλότερ ξεχώρισε από τους υπόλοιπους συγγραφείς μυστηρίου από το πρώτο κιόλας βιβλίο της, με τίτλο "Blindsighted" (2001), που τιμήθηκε με το βραβείο Crime Writers’ Association’s Dagger. Ακολούθησε το βραβείο CWA Ian Fleming Steel Dagger και δεκαοχτώ ακόμα βιβλία που έχουν μεταφραστεί σε τριάντα εφτά γλώσσες και έχουν πουλήσει πάνω από 35.000.000 αντίτυπα, ενώ ανακοινώθηκε πως σ΄ ένα από αυτά θα βασιστεί και μια νέα μεγάλη παραγωγή του Netflix. Εκτός από συγγραφέας η Σλότερ είναι κι ένα απ’ τα ιδρυτικά μέλη της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΄Save the Libraries΄, μέσω της οποίας αγωνίζεται για τη διάσωση των δημόσιων βιβλιοθηκών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
540
Διαστάσεις:
19x13
Βάρος:
0.54 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση