Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Προγραμματισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών
(Πληροφορική και εκπαίδευση)

No Cover
Στο παρόν βιβλίο παρουσιάζονται τα είδη και οι σύγχρονες τεχνικές προγραμματισμού που χρησιμοποιούνται σήμερα ευρύτατα στο προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών. Το λειτουργικό περιβάλλον Linux σε συνδυασμό με την γλώσσα προγραμματισμού C χρησιμοποιείται σαν η προγραμματιστική πλατφόρμα για την ανάπτυξη και παρουσίαση των τεχνικών και των αλγορίθμων που διαπραγματεύεται αυτό το βιβλίο. Η δομή και το συντακτικό της γλώσσας C μελετούνται διεξοδικά καθώς και τα βασικά δομικά υπολογιστικά εργαλεία της γλώσσας. Με όχημα την γλώσσα C παρουσιάζονται με απλό και κατανοητό τρόπο οι στατικές και οι δυναμικές δομές καθώς και οι τεχνικές προγραμματισμού που χρειάζεται ο μελετητής για να μπορεί να αναπτύξει υπολογιστικές εφαρμογές με προγραμματίσει Υπολογιστών. Πλήθος από παραδείγματα και λυμένες ασκήσεις διασαφηνίζουν με κάθε λεπτομέρεια το παρουσιαζόμενες έννοιες. Το βιβλίο δεν προϋποθέτει προηγούμενες γνώσεις σε άλλο γνωσιακό πεδίο και είναι κατάλληλο για μαθητές Λυκείου, σπουδαστές ΙΕΚ και φοιτητές ΑΕΙ/ΤΕΙ που θέλουν να εμβαθύνουν στον Προγραμματισμό Η/Υ. Ο προγραμματισμός Η/Υ σίγουρα είναι μια δύσκολη γνωσιακή περιοχή και για να την κατακτήσει κάποιος χρειάζεται σκληρή και μεθοδική εργασία. Το παρόν βιβλίο προσπαθεί να συμβάλλει ουσιαστικά προς αυτή την κατεύθυνση.

300 σελίδες
Δέσιμο: Δερματόδετο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.1 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγραμματισμός), 005.107 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγραμματισμός - Σπουδή και διδασκαλία (Μέση))
ISBN: 978-960-99794-4-3
ISBN (10ψήφιο): 960-99794-4-0
Βάρος: 0.55 κιλά
Εκδότης: Μυρμιδόνες
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
25.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Φράγγος, Κωνσταντίνος Τ.
Ο Κωνσταντίνος Τ. Φράγγος σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών μαθηματικά και πληροφορική, ειδικεύθηκε στον ηλεκτρονικό αυτοματισμό και στη θεωρητική πληροφορική. Είναι διδάκτορας πληροφορικής (Στατιστικοί έλεγχοι στην επεξεργασία φυσικής γλώσσας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Αθήνα, 2005, με εποπτεύοντες καθηγητές τους Ιωάννη Μαΐστρο και Ευστάθιο Ζάχο). Διδάσκει στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στο ΤΕΙ Αθηνών. Έχει διδάξει στην ΑΣΠΑΙΤΕ Αθηνών και στο ΤΕΙ Χαλκίδας. Ερευνητικά ενδιαφέροντα: επεξεργασία φυσικής γλώσσας, τεχνητή νοημοσύνη και ανάπττυξη εφαρμογών λογισμικού.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.