Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Συστήματα αυτόματου ελέγχου

Συστήματα αυτόματου ελέγχου
Το βιβλίο "Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου" έχει σχεδιαστεί ως διδακτικό σύγγραμμα για πολυτεχνικές σχολές ηλεκτρολόγων και μηχανολόγων μηχανικών. Η 4η έκδοση έχει ενημερωθεί για τη χρήση των πιο εξελιγμένων υπολογιστικών εργαλείων, και ειδικότερα του λογισμικού MATLAB. Το βιβλίο καλύπτει την κλασική και τη σύγχρονη θεωρία συστημάτων αυτόματου ελέγχου, κάποια προχωρημένα θέματα, και ολοκληρώνεται με ένα κεφάλαιο πάνω στα ψηφιακά συστήματα ελέγχου. Κάθε πρόβλημα παρουσιάζεται διεξοδικά και από τις δυο όψεις, της ανάλυσης και της σχεδίασης. Η σχεδίαση παρουσιάζεται μέσα από τρεις εναλλακτικές, όχι ανταγωνιστικές αλλά συμπληρωματικές, προσεγγίσεις: τον γεωμετρικό τόπο των ριζών, την απόκριση συχνότητας και τις μεταβλητές κατάστασης. Η χρήση των υπολογιστών αντιμετωπίζεται ως μέσο και όχι ως αυτοσκοπός. Σε κάθε κεφάλαιο υπάρχουν ειδικές ενότητες που παρουσιάζουν τον υπολογισμό των πινάκων και τη λύση των προβλημάτων με τη βοήθεια του λογισμικού MATLAB. To βιβλίο είναι εξαιρετικά σαφές και κατανοητό, κάνοντας την περίπλοκη μεθοδολογία των συστημάτων αυτόματου ελέγχου προσιτή σε ένα πολύ ευρύ φάσμα φοιτητών.

Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 629.8 (Αυτόματος έλεγχος)
Άλλα πρόσωπα: Φώτης Κοκαβέσης (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-458-334-8
ISBN (10ψήφιο): 960-458-334-4
Βάρος: 0.4 κιλά
Εκδότης: Επίκεντρο
Έτος Κυκλοφορίας: 2012
Γράψε τη δική σου κριτική
95.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

84.55
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο καθηγητής Hostetter είχε την έδρα των συστημάτων αυτόματου ελέγχου στο πανεπιστήμιο California State, Long Beach και California State, Irvine ταυτόχρονα.

Ο καθηγητής Savant πριν την ακαδημαϊκή του καριέρα στο πανεπιστήμιο California State, Long Beach και California State, Los Angeles, είχε δημιουργήσει μια πολύ επιτυχημένη εταιρία ηλεκτρονικών.

Ο Bahram Shahian είναι καθηγητής στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών του πανεπιστημίου California State, Long Beach. Την εποχή αυτή ερευνά τη χρήση νέων μαθηΣησιακών εργαλείων στην πολυτεχνική εκπαίδευση.

Ο Raymond T. Stefani αρχικά είχε εργαστεί στη σχεδίαση βαλλιστικών συστημάτων, αλλά τα τελευταία 30 χρόνια διδάσκει στο πανεπιστήμιο California State, Long Beach. Στα ενδιαφέροντα του περιλαμβάνονται οι εφαρμογές της κλασικής θεωρίας ελέγχου και του βέλτιστου ελέγχου, όπως επίσης η στατιστική ανάλυση αθλητικών επιδόσεων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.