Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Θεραπευτική με Laser
Συγγραφείς:   Jan Tuner, Lars Hode,


Θεραπευτική με Laser
Ένας οδηγός για ερευνητές επιστήμονες, ιατρούς, οδοντιάτρους, κτηνιάτρους, φυσιοθεραπευτές και για όσους ενδιαφέρονται για τις θεραπείες με laserLaser, ένα πανίσχυρο θεραπευτικό εργαλείο.

Η ιατρική του σήμερα διέπεται από ακριβές και προηγμένες τεχνολογίες, φαρμακευτικές και τεχνολογικές. Παρόλο που γενικά είναι εξειδικευμένες και βοηθητικές, προκαλούν σχεδόν πάντα κάποιες παρενέργειες αναμενόμενες και μη. Η θεραπευτική με laser προσφέρει μία ασφαλή θεραπευτική προσέγγιση, χωρίς παρενέργειες. Η μοναδική ποιότητα της θεραπείας με laser, είναι και αυτή που την καθιστά ευεργετική σε όλα τα θεραπευτικά πεδία. Ακόμη κι αν θεραπεύουμε συγκεκριμένες καταστάσεις όπως πόνο, οίδημα, έρπη, παραισθησία, η θεραπεία με laser θα έχει μία γενικότερη ευεργετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα, καθιστώντας έτσι ταχύτερη την διαδικασία αποκατάστασης. Μετά από πάνω από 35 χρόνια χρήσης των laser στη θεραπευτική, καμία παρενέργεια δεν έχει αναφερθεί.Η θεραπευτική με laser έχει μία τεράστια δυναμική στον τομέα της περίθαλψης.

Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να περιγράψει τις φυσικές και κλινικές διαστάσεις της θεραπείας με laser και να αναλύσει την πλούσια επιστημονική βιβλιογραφία στον τομέα αυτό. Το βιβλίο φιλοδοξεί να γίνει ένας χρήσιμος οδηγός και σημείο αναφοράς για ερευνητές, ιατρούς, οδοντιάτρους, κτηνιάτρους, νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές και άλλους εργαζόμενους στον ιατρικό τομέα. Κάθε ένδειξη η οποία αναφέρεται υποστηρίζεται από επιστημονική βιβλιογραφία και συνολικά πάνω από 1500 βιβλιογραφικές αναφορές περιέχονται στο βιβλίο. Η θεραπευτική με laser έχει για κάποιους μία μαγική αύρα, λόγω της ικανότητας της να θεραπεύει χρόνια ιατρικά προβλήματα. Για κάποιους άλλους, έχει την αύρα της "εναλλακτικής" ιατρικής, λόγω φτωχής ακόμη επιστημονικής βάσης. Και οι δύο θεωρήσεις είναι λανθασμένες. Η θεραπεία με laser δεν είναι κάτι μαγικό και η πλούσια επιστημονική βιβλιογραφία, θα εκπλήξει σίγουρα και τους πιο δύσπιστους.

422 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 617.6 (Οδοντιατρική )
Άλλα πρόσωπα: Δημήτρης Στράκας (Μεταφραστής) , Αντώνης Καλλής (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-89805-6-3
ISBN (10ψήφιο): 960-89805-6-9
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
120.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

105.60
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.