Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Κατάγματα

Κατάγματα
Η ιατρική στις ΗΠΑ παραμένει μια απόκρυφη και σημαντική εξέλιξη. Η κυβέρνηση, οι πολιτευτές, οι ασφαλιστικοί οργανισμοί και οι ασθενείς απαιτούν προηγμένες ιατρικές υπηρεσίες με χαμηλό κόστος. Η καλύτερη ιατρική φροντίδα (ορθοπαιδική), προκύπτει όταν οι ιατροί εκπαιδεύονται διαρκώς έχοντας διαθέσιμα τα καλύτερα επιστημονικά δεδομένα, τις αναλύσεις και τα συμπεράσματα των μελετών, και συστήματα αξιολόγησης, ώστε να παρέχουν όλες αυτές τις πληροφορίες στους ασθενείς και στο κοινό. Το μειωμένο κόστος παροχής υπηρεσιών έχει μερικώς επιτευχθεί από τη γενική μετατόπιση τους προς τους ασφαλιστικούς οργανισμούς και την χρηματοοικονομική μελέτη αυτών.

Το τραύμα είναι ένα σύμπλοκο πρόβλημα, όπου η αρχική απόφαση συχνά επηρεάζει καθοριστικά το τελικό αποτέλεσμα. Ύστερα από σφάλματα και αναποφασιστικότητα μπορεί να επακολουθήσει θάνατος, παραμόρφωση των άκρων και ιατροασφαλιστικές απαιτήσεις. Αντίθετα, όταν η θεραπεία προσεγγίζεται με σύνεση, καταρτισμό σχεδίου δράσης και τεχνική επιδεξιότητα μειώνεται δραματικά η συνοδός θνητότητα, οι αποτρέψιμες επιπλοκές, οι μόνιμες βλάβες, και η οικονομική απώλεια. Η αβέβαιη ανενεργή και ακατάλληλη παρέμβαση από τον ιατρό, μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα στον ασθενή. Οι παραδοσιακές αντιλήψεις και τεχνικές οστεοσύνθεσης χρειάζεται να καταργηθούν και να διαδοθούν οι αντίστοιχες μοντέρνες.

Το παρόν εγχειρίδιο προσπαθεί να εφαρμόσει την απαίτηση της κοινωνίας στο επάγγελμά μας: καλύτερη ορθοπαιδική με μειωμένο κόστος. Προσφέρει στους ειδικευόμενους τις χειρουργικές τεχνικές σε 46 συνηθισμένα και συχνά προβληματικά κατάγματα, που όταν αντιμετωπιστούν σωστά εξασφαλίζεται ασφάλεια και σταθερότητα. Αποτελεί ελπίδα μου, ότι η δεύτερη έκδοση του εγχειριδίου θα παραμείνει ένα πολύτιμο εργαλείο στον κατάλογο των εγχειριδίων για την αντιμετώπιση των καταγμάτων.

(από τον πρόλογο της αγγλικής έκδοσης του Donald A. Wiss, M.D.)


Σημείωση: Πρόλογος: Δημήτριος Στ. Κορρές.

29χ22 εκ., 808 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Βασικές Τεχνικές στην Ορθοπαιδική Χειρουργική
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 617.3 (Ορθοπεδική)
Άλλα πρόσωπα: Αναστάσιος Ε. Μέγας , Donald A. Wiss (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-6802-14-0
ISBN (10ψήφιο): 960-6802-14-0
Βάρος: 2.725 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
303.53
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

270.14
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.