Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Review ορθοπαιδικής

Review ορθοπαιδικής
Απαραίτητο για προετοιμασία για εξετάσεις σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης της ορθοπαιδικής, αυτό το πρώτο σε πωλήσεις εγχειρίδιο ε΄χει πλήρως αναθεωρηθεί προκειμε΄νου να περιλάβει τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και κλινικές γνώσεις, καθώς και τις σημαντικότερες επισημάνσεις στα σημεία-κλειδιά των εξετάσεων για ειδικότητα Ορθοπαιδικής.

Η παρούσα έκδοση περιλαμβάνει άφθονους νέους περιληπτικούς πίνακες και επεξηγηματικά διαγράμματα τα οποία έχουν κατάλληλα σχεδιαστεί ώστε να διευκολύνουν τη μελέτη και την προετοιμασία για τις εξετάσεις. Επιπλέον, η πρωτότυπη Αγγλική έκδοση περιλαμβάνει ελεύθερη σύνδεση στο διαδίκτυο, με δυνατότητα ανάκτησης άρθρων πλήρους κειμένου και διασυνδέσεις στο ΡubMed.

- Βρείτε πληροφορίες ακόμη πιο εύκολα με ένα καινούριο, εύκολο στη χρήση σχεδιασμό γραφής του βιβλίου.
- Μείνετε στην κορυφή των πληροφοριών και των γνώσεων που χρειάζεστε σήμερα, χρησιμοποιώντας υλικό από την πιο πρόσφατη βιβλιογραφία και ένα πλήρες εγχειρίδιο μελέτης και προετοιμασίας για τις εξετάσεις σας.
- Μάθετε γρήγορα από πληροφορίες οι οποίες έχουν οργανωθεί σε ένα περιεκτικό εγχειρίδιο.
- Διευρύνετε τις γνώσεις σας με υλικό από τη σύγχρονη, ευρεία ορθοπαιδική βιβλιογραφία.
- Στις τελικές σελίδες του παρόντος συγγράμματος, υπάρχει ειδική αναφορά με πίνακες σχετικά με τη διάγνωση και θεραπεία των κακώσεων του μυοσκελετικου συστήματος στους ενήλικες και τα παιδιά.
-Αποκτήστε ειδικές γνώσεις στις αθλητικές κακώσεις χάρη στους έγχρωμους πίνακες αρθροσκοπικής χειρουργικής που περιλήφθησαν στις αρχικές σελίδες του παρόντος συγγράμματος.

Το "Review της Ορθοπαιδικής" του Μiller αποτελείτο ιδανικό, κλασικό σύγγραμμα για να ανατρέξει κανείς στην βασική ορθοπαιδική γνώση!

"Ο αναγνώστης μπορεί να βρει μία πλήρη ερμηνεία της ανατομίας, της φυσιολογίας και των παθήσεων του μυοσκελετικου συστήματος, και τη σύγχρονη θεραπεία τους. Η κύρια αξία του... αφορά σε ένα εγχειρίδιο ανασκόπησης για τον ορθοπαιόικό ειδικευόμενο και ένα βιβλίο γρήγορης αναφοράς για τον ειδικευμένο ορθοπαιδικόχειρουργό."

(Κριτική της τελευταίας έκδοσης από τo JBLS)


Σημείωση: Επιμέλεια μετάφρασης: Ανδρέας Φ. Μαυρογένης.

29χ22 εκ., 780 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 617.3 (Ορθοπεδική)
Άλλα πρόσωπα: Milan Kundera , Mark D. Miller (Επιμελητής) , Jennifer A. Hart (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-6802-17-1
ISBN (10ψήφιο): 960-6802-17-5
Βάρος: 2.488 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
190.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

169.10
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.