Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εφαρμογές χρηματοοικονομικής λογιστικής

Εφαρμογές χρηματοοικονομικής λογιστικής
Το παρόν βιβλίο σκοπό έχει να βοηθήσει τους φοιτητές που αναζητούν λυμένα παραδείγματα σε θέματα Χρηματοοικονομικής Λογιστικής. Οι ενότητες που καλύπτει διδάσκονται, συνήθως, σε εισαγωγικά και προχωρημένα μαθήματα Χρηματοοικονομικής Λογιστικής όπως αυτά διδάσκονται στις ανώτερες και ανώτατες οικονομικές σχολές. Το υλικό που περιλαμβάνεται λειτουργεί, προφανώς, συμπληρωματικά με εγχειρίδια Χρηματοοικονομικής Λογιστικής.

Σημειώνεται ότι στις προτεινόμενες λύσεις των παραδειγμάτων του παρόντος βιβλίου δίνεται η λύση σύμφωνα με το Ε.Γ.Λ.Σ. ή/και τα Δ.Λ.Π. Επιπλέον, στις ημερολογιακές εγγραφές χρησιμοποιείται, κατά το δυνατόν, η ονοματολογία των λογαριασμών του Ε.Γ.Λ.Σ. διότι αυτή χρησιμοποιείται στη λογιστική πράξη στην Ελλάδα καθώς και οι αντίστοιχοι κωδικοί. Σε ορισμένες περιπτώσεις, που δεν υπάρχουν λογαριασμοί του Ε.Γ.Λ.Σ. που να ταιριάζουν στη λύση που προκρίνουν τα Δ.Λ.Π. χρησιμοποιείται ο κωδικός (ΧΧ.ΧΧ). Οι περιπτώσεις αυτές δείχνουν μέρος των προσαρμογών που απαιτείται να γίνουν στο Ε.Γ.Λ.Σ. ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης πρακτικής. [...]

(από τον πρόλογο των συγγραφέων)

24χ17 εκ., 581 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 332 (Χρηματοοικονομική), 657.07 (Λογιστική - Σπουδή και διδασκαλία)
ISBN: 978-960-8249-71-4
ISBN (10ψήφιο): 960-8249-71-6
Βάρος: 0.967 κιλά
Εκδότης: Μπένου Γ.
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
40.47
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

36.42
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Απόστολλος Μπάλλας είναι από το 2006 είναι Επίκουρος Καθηγητής Λογιστικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διδάσκει σε προπτυχιακό επίπεδο Χρηματοοικονομική Λογιστική, Ελεγκτική και Συστήματα Ελέγχου Διοίκησης και σε μεταπτυχιακό επίπεδο Χρηματοοικονομική, Ανάλυση Λογιστικών Καταστάσεων, Διοικητική Λογιστική και Ελεγκτική.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.