Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Σύγχρονη χρηματοπιστωτική διοίκηση
(Αγορές χρήματος και κεφαλαίου)

Σύγχρονη χρηματοπιστωτική διοίκηση
Το βιβλίο αυτό επιχειρεί να παρουσιάσει σε τρία μέρη όλα τα βασικά στοιχεία λειτουργίας των τραπεζών και των αγορών χρήματος και κεφαλαίου.

Αποτελεί ένα σύγχρονο βοήθημα για τη διδασκαλία των μαθημάτων Χρηματοπιστωτικό Σύστημα και Διοίκηση Τραπεζών, Αγορές Χρήματος και Κεφαλαίου, Οικονομικά - Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά, Τραπεζικές Εργασίες κ.α., ενώ παράλληλα παρέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις που πρέπει να κατέχει ένα τραπεζικό στέλεχος, ένας επενδυτής καθώς και όποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τον τραπεζικό τομέα και τις αγορές χρήματος και κεφαλαίου.

24χ17 εκ., 352 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 332.1 (Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες ), 332 (Χρηματοοικονομική)
ISBN: 978-960-697-060-3
ISBN (10ψήφιο): 960-697-060-4
Βάρος: 0.738 κιλά
Εκδότης: Έλλην
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
26.62
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

20.76
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Συλλιγάρδος, Γεώργιος
Ο Γιώργος Συλλιγάρδος είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στα μαθηματικά και πιστοποιητικού ειδικού διαπραγματευτή από το χρηματιστήριο παραγωγών Αθηνών. Έχει πολυετή διδασκαλία σε μαθήματα μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης καθώς και σε μαθήματα χρηματοοικονομικών στο ΤΕΙ Κρήτης και έχει δημοσιεύσει ακαδημαϊκές εργασίες σε περιοδικά με κριτές στα μαθηματικά και στα χρηματοοικονομικά καθώς και πλήθος άρθρων σε έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά για επαγγελματίες επενδυτές. Έχει εργαστεί σε ευρωπαϊκά προγράμματα ως ερευνητής καθώς και ως επιτηδευματίας με αντικείμενο "χρηματοοικονομικός αναλυτής - ανάπτυξη λογισμικού".

Σχοινιωτάκης, Νικόλαος
Ο Νίκος Σχοινιωτάκης είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην οργάνωση και διοίκηση με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά από το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει διατελέσει εισηγητής σε διαλέξεις σε πανεπιστήμια και σε σεμινάρια εκπαίδευσης τραπεζικών στελεχών σε θέματα χρηματοοικονομικής, τραπεζικής και διαχείρισης κινδύνων και έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο. Διδάσκει διαχείριση κινδύνων καθώς και χρηματοπιστωτικό σύστημα και διοίκηση τραπεζών στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής του ΤΕΙ Κρήτης και είναι επιβλέπων καθηγητής στο μάστερ του συγκεκριμένου ιδρύματος. Εργάζεται σε μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ελλάδα.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.