Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διαπροσωπικές σχέσεις
(Μια συνεχής κοινωνική αλληλεπίδραση)
Συγγραφείς:   Dorothy Miell, Rudi Dallos,


Offer
Οι διαπροσωπικές σχέσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας, γεγονός που στον επιστημονικό χώρο μεταφέρεται σε ενδιαφέρουσες διεπιστημονικές προσεγγίσεις που ανανεώνονται συνεχώς, επιδιώκοντας να φωτίσουν από άλλη οπτική γωνία το τι σημαίνει να σχετιζόμαστε με έναν άλλο άνθρωπο. Το βιβλίο παρουσιάζει εκτενώς την τεράστια αυτή ποικιλία προσεγγίσεων, αντλώντας το υλικό του από την ανάλυση πολλών θεωριών, από τη μελέτη περιπτώσεων, καθώς και από αναφορές σε κλινικά παραδείγματα. Στο σύνολό του, αποτελεί μια καίρια συνεισφορά στην έρευνα σε ζητήματα ανθρώπινων σχέσεων και αλληλεπιδράσεων, η οποία εμπλέκει τον αναγνώστη σε αντιπαραθέσεις που έχουν κεντρική σημασία τόσο για τους ακαδημαϊκούς ερευνητές και τους επαγγελματίες του κλινικού χώρου, όσο και για τη δική του προσωπική ζωή.

Σημείωση: Επανέκδοση: "Ελληνικά Γράμματα", 2007.

26χ20 εκ., 424 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Διαπροσωπικές Σχέσεις
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 158.2 (Διαπροσωπικές σχέσεις)
Άλλα πρόσωπα: Παναγιώτης Κορδούτης (Υπεύθυνος Σειράς) , Αικατερίνη Γκαρή (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-9552-15-8
ISBN (10ψήφιο): 960-9552-15-3
Βάρος: 1.128 κιλά
Εκδότης: Πεδίο
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
39.90
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

29.53
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O Rudi Dallos είναι κλινικός ψυχολόγος και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Κλινικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Plymouth της Μ. Βρετανίας. Τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται σε οξεία προβλήματα ψυχικής υγείας νέων που είναι παραβάτες του νόμου. Επίσης, μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο της θεραπείας οικογένειας, ασχολείται συστηματικά με αφηγήσεις οικογενειών των οποίων κάποιο μέλος πάσχει από νευρογενή ανορεξία. Έχει δημοσιεύσει έρευνες σχετικά με τις σχέσεις ζευγαριού και τα συστήματα πεποιθήσεων της οικογένειας σε διάφορα κοινωνικά συστήματα.

H Dorothy Miell είναι ψυχολόγος και Πρύτανης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Milton Keynes της Μ. Βρετανίας. Για πολλά χρόνια εργάζεται πάνω σε θέματα επικοινωνίας και διαπροσωπικών σχέσεων στο πλαίσιο της κοινωνικής και της εξελικτικής ψυχολογίας, καθώς και της κοινωνικής και της εκπαιδευτικής πολιτικής. Το τελευταίο διάστημα ασχολείται συστηματικά και δημοσιεύει έργα σχετικά με τον τρόπο που οι σχέσεις των μελών της ομάδας και οι μορφές της μεταξύ τους επικοινωνίας επηρεάζουν τη δημιουργική συνεργασία τους.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.