Μάγισσες και μάγοι
zoom in
15.90€ -26% 11.77€

Ένας κόσμος γεμάτος μαγεία, ένα φριχτό απολυταρχικό καθεστώς, δυο αδέλφια που μόλις ανακαλύπτουν τις μαγικές τους ικανότητες· ένα μυθιστόρημα που θα διαβάσετε με κομμένη την ανάσα!

Επιτέλους στα ελληνικά ο πρώτος τόμος της πολυαναμενόμενης τριλογίας μυθιστορημάτων νεανικής φαντασίας του James Patterson!

Διαβάζοντάς το θα γνωρίσετε την απίστευτη ιστορία της Γουίστι και του Γουίτ Όλγκουντ… Τα δύο αδέλφια απήχθησαν απ` το σπίτι τους μες στη νύχτα, οδηγήθηκαν στη φυλακή και κατηγορήθηκαν ως μάγισσα και μάγος. Όμως δεν ζουν μόνοι τους αυτόν τον τρόμο. Χιλιάδες νέα παιδιά έχουν απαχθεί. Σε ορισμένα έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Άλλα παραμένουν αγνοούμενα. Η μοίρα τους άγνωστη, κι όλοι τρέμουν το χειρότερο -ότι το νέο αυταρχικό καθεστώς δεν θα σταματήσει πουθενά προκειμένου να καταπνίξει τη ζωή και την ελευθερία, τη μουσική και τα βιβλία, την τέχνη, τη μαγεία... και τις επιδιώξεις κάθε φυσιολογικού εφήβου.

Τα περισσότερα αντίγραφα αυτής της ιστορίας έχουν ήδη κατασχεθεί, καταστραφεί, ή καεί στην πυρά. Προλάβετε να προμηθευτείτε ένα από τα σπάνια αντίτυπα που διασώθηκαν και επιλέξτε τον επόμενο αποδέκτη του με προσοχή -προτού να `ναι πια πολύ αργά...

Δεν το χωράει το μυαλό μου. Μια ολόκληρη πόλη, οργισμένα πρόσωπα που με κοιτούν λες και είμαι καμιά διεστραμμένη εγκληματίας. Το στάδιο δεν είναι απλώς γεμάτο. Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσωπα -περίεργα, ανάλγητα, στην καλύτερη περίπτωση αδιάφορα... Και δεν βλέπεις ούτε ένα ζευγάρι βουρκωμένα μάτια, πόσο μάλλον δάκρυα. Ούτε μισή λέξη διαμαρτυρίας.

Καθώς τα ψηφία της αντίστροφης μέτρησης αστράφτουν στις γιγαντοοθόνες στα δύο άκρα του σταδίου, φαίνεται ότι -ως οικογένεια- αυτή θα `ναι η τελευταία μας μέρα. Βλέπω τον αδελφό μου, τον Γουίτ, να αναρωτιέται αν υπάρχει διέξοδος της τελευταίας στιγμής. Βλέπω τη μητέρα μου να κλαίει σιγανά. Βλέπω τον πατέρα μου, σκυφτό απ` την παραίτηση -κι ωστόσο να μας χαμογελά πασχίζοντας να κρατήσει το ηθικό μας ακμαίο, θυμίζοντάς μας πως είναι μάταιο να περάσουμε τις τελευταίες μας στιγμές σ` αυτόν τον πλανήτη δυστυχισμένοι. Αλλά προτρέχω. Υπάρχουν πολλά που πρέπει ν` αφηγηθώ προτού φτάσουμε στις λεπτομέρειες της δημόσιας εκτέλεσής μας. Οπότε, ας γυρίσουμε λίγο πίσω στον χρόνο...

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που απευθύνεται σε παιδιά και έφηβους (από 10 ετών και πάνω) -και σε νέους κάθε ηλικίας!...

James Patterson

James Patterson (Συγγραφέας)

Ο Τζέιμς Πάτερσον γεννήθηκε το 1949 στο Νιούμπεργκ της Νέας Υόρκης και σπούδασε αγγλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ. Άρχισε να γράφει βιβλία παράλληλα με την καριέρα του στο χώρο της διαφήμισης. Το 1976, σε ηλικά 27 ετών, τιμήθηκε με το βραβείο Έντγκαρ Άλαν Πόε για το καλύτερο μυθιστόρημα πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα, με το βιβλίο του "The Thomas Berryman Number". Μαζί με τον Πίτερ Κιμ είναι ο συγγραφέας του "The Day America Told the Truth", μιας πολύκροτης έρευνας για τις απόψεις των Αμερικανών σχετικά με τη θρησκεία, το σεξ και το χρήμα. Το "Στη φωλιά του λύκου" είναι το ένατο μυθιστόρημά του με ήρωα το μαύρο ντετέκτιβ-ψυχολόγο Άλεξ Κρος. Δύο από τα προηγούμενα, το "Και ήρθε μια αράχνη" και "Φίλα τα κορίτσια" έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο με τον Μόργκαν Φρίμαν στον ομώνυμο ρόλο. Ο Τζέιμς Πάτερσον έχει γράψει μέχρι σήμερα αρκετά βιβλία, που μεταφράστηκαν σε 27 γλώσσες και έχουν κυκλοφορήσει σε περισότερα από 74 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο (πληροφορίες: www.jamespatterson.com). Έχουν κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς "Γυναικεία Λέσχη Φόνων" ("Το 1ο έγκλημα" και "Η 2η ευκαιρία" ), η οποία είναι η δημοφιλέστερη αστυνομική σειρά των τελευταίων ετών στις ΗΠΑ. Στα βιβλία αυτής της σειράς βασίζεται η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του ABC η οποία άρχισε να προβάλλεται πρόσφατα. 14 συνεχόμενα βιβλία του κατέκτησαν όλα την πρώτη θέση στους καταλόγους των μπεστ σέλερ, καθιερώνοντάς τον ως έναν από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς και τον πρώτο συγγραφέα του οποίου η εκδοτική πορεία, διεθνώς, είναι αντικείμενο διδασκαλίας στην Οικονομική Σχολή του Χάρβαρντ. Το μυθιστόρημά του "Honeymoon" τιμήθηκε με τη διάκριση "2005 International Thriller of the Year" του διεθνούς ομίλου DirectGroup Bertelsmann. Εκτός από το γράψιμο, η μεγάλη αγάπη του Τζέιμς Πάτερσον είναι το γκολφ. Ζει στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Gabrielle Charbonnet (Συγγραφέας)

H Gabrielle Charbonnet έχει γράψει, μαζί με τον Τζέιμς Πάτερσον, το "Sundays at Tiffany΄s", καθώς και πολλά άλλα βιβλία για νέους αναγνώστες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Πέτρος Χατζόπουλος

Πέτρος Χατζόπουλος (Μεταφραστής)

Ο Πέτρος Χατζόπουλος γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1979. Η μαμά του, που γεννήθηκε στις 2 του Απρίλη -την ίδια μέρα με τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν- του διάβαζε πολλά παραμύθια. Έτσι τα αγάπησε. Κι όταν μεγάλωσε, αποφάσισε να γράψει κι εκείνος ένα. Γιατί το παιδί είναι ο κάθε φοβισμένος άνθρωπος, ο κάθε θλιμμένος, ο κάθε ένας που κουβαλά κάτι ευαίσθητο, κι εύθραυστο κι οξύθυμο, και δεν το αφήνει να πληγωθεί.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
343
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.52 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση