Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Θέματα ηλεκτρονικής τεχνολογίας στη ναυτιλία και τις μεταφορές
(Υπόβαθρο στις τηλεπικοινωνίες και την πληροφορική)

Offer
Στο δίτομο αυτό έργο γίνεται μια πρώτη προσπάθεια να εξετασθούν συνολικά οι δυνατότητες που παρέχουν οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλία και τις μεταφορές. Πρόθεση είναι το σύγγραμμα αυτό να αποτελέσει ένα βασικό πλαίσιο αναφοράς για τους επαγγελματίες του κλάδου και τους φοιτητές των Σχολών Διοίκησης με έμφαση στις μεταφορές, το οποίο να παρουσιάζει τις δυνατότητες και εξελίξεις των τεχνολογιών και να προβάλλει πώς αυτές μπορούν να αποτελέσουν εργαλείο διοίκησης, ελέγχου και λήψης αποφάσεων από τον σύγχρονο μάνατζερ.

Στον παρόντα τόμο γίνεται μια σύντομη επισκόπηση του υποβάθρου που απαιτείται να αποκτήσει ο αναγνώστης όσον αφορά την εξέλιξη των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής, αποφεύγοντας την εξειδικευμένη τεχνική εμβάθυνση που θα εξέτρεπε του σκοπού του συγγράμματος.

24χ17 εκ., 244 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 1
ISBN Set: 960-08-0568-7
ISBN13 Set: 978-960-08-0568-0
Ταξινόμιση DDC: 384 (Τηλεπικοινωνία ), 380 (Μεταφορές), 387.5 (Ναυσιπλοΐα )
ISBN: 978-960-08-0569-7
ISBN (10ψήφιο): 960-08-0569-5
Βάρος: 0.454 κιλά
Εκδότης: Σιδέρης Ι.
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
28.76
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

19.84
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ντούρμας, Γιώργος
Ο Γιώργος Ντούρμας είναι λέκτορας (ΠΔ 407/80) του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (1988) και κάτοχος Διδακτορικού από το αντίστοιχο τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2007) στα Πληροφοριακά Συστήματα. Διαθέτει επίσης μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (Middlesex University of London, 2001) και μεταπτυχιακό σε Ναυτιλία, Μεταφορές και Διεθνές Εμπόριο (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2003). Έχει πολυετή διδακτική εμπειρία και έχει διδάξει επίσης στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και στα ΤΕΙ Χαλκίδας (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού και Λογιστικής). Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην πληροφορική στη ναυτιλία και τις μεταφορές καθώς και τη διαχείριση περιβάλλοντος και τη θαλάσσια ασφάλεια. Έχει λάβει μέρος σε συνέδρια και έχει δημοσιεύσει εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών στη ναυτιλία και τις μεταφορές, τη διαχείριση της θαλάσσιας ασφάλειας και τον περιορισμό των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τη λειτουργία των πλοίων. Έχει διατελέσει εισηγητής σημαντικού αριθμού σεμιναρίων επιμόρφωσης στελεχών του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα ως επιστημονικός υπεύθυνος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης και της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων σε θέματα πληροφορικής, νέων τεχνολογιών, διοίκησης και οργάνωσης. Είναι διεθνής εμπειρογνώμονας στη MARTEC ERA-NET και μέλος της Ένωσης Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδας, του ΙInternational Association of Maritime Economists και της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.