Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Επιχειρηματικότητα, επικοινωνία, πωλήσεις
Συγγραφέας:   Κώστας Π. Κακουλίδης


Επιχειρηματικότητα, επικοινωνία, πωλήσεις
Η επιχείρηση αποτελεί την καρδιά των σύγχρονων οικονομικών συστημάτων. Παράγει πλούτο, δημιουργεί απασχόληση, προαγάγει τη γνώση και την τεχνολογία, προωθεί και απαιτεί την εκπαίδευση. Η προσδοκία και η πραγματοποίηση του οικονομικού κέρδους, από τις επιχειρήσεις, ως τελικού σκοπού του επιχειρείν, προϋποθέτουν την επιτυχή εφαρμογή μιας σειράς αρχών και πρωτοβουλιών που αναφέρονται στην ανταγωνιστικότητα, την καινοτομία, τη διοίκηση και ηγεσία, το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση, τη γνώση της αγοράς, την επικοινωνία, κ.λπ. Όλες αυτές οι δράσεις όμως πρέπει να εκβάλλουν σε μια αναπτυξιακή στρατηγική πωλήσεων.

Το ανά χείρας βιβλίο παρουσιάζει με υποδειγματικό τρόπο τις κεντρικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων. Σε ξεχωριστά κεφάλαια αναλύονται οι θεματικές ενότητες: επιχειρηματικότητα, αγορά, ανταγωνιστικότητα, μάρκετινγκ, franchising, merchandising, επικοινωνία, στρατηγικός σχεδιασμός και οργάνωση των πωλήσεων. Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους αυτούς που επιθυμούν να ασχοληθούν με την σύγχρονη επιχείρηση, δηλαδή σπουδαστές, φοιτητές, άτομα και επαγγελματικές ομάδες, που δραστηριοποιούνται ήδη ή φιλοδοξούν να ασχοληθούν με το επιχειρείν. Στις σελίδες του θα βρουν απαντήσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, όπως και ιδέες για καινούργιες επιτυχείς πρωτοβουλίες.

24χ17 εκ., 400 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.8 (Μάρκετινγκ), 658.401 2 (Επιχειρηματικό σχέδιο)
ISBN: 978-960-6619-47-2
ISBN (10ψήφιο): 960-6619-47-8
Βάρος: 0.462 κιλά
Εκδότης: Διόνικος
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
40.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

35.60
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Κώστας Κακουλίδης είναι πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Master (ΕΑΠ) στην Τραπεζική και υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε σύμβουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε θέματα προγραμματισμού και περιφερειακής ανάπτυξης, επιθεωρητής αντιπροσώπων Βόρειας Ελλάδας της εταιρείας "ΜΟΝΥΑΛ", Διευθυντής ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ. (Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας) του παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας με αντικείμενο την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση και σύμβουλος επιχειρήσεων πάνω σε θέματα διοίκησης και ανάπτυξης. Παράλληλα, από το 1991 έως σήμερα, δραστηριοποιήθηκε στις πωλήσεις ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων (Bank assurance), ενώ από τον Οκτώβριο του 1997 είναι επιστημονικός συνεργάτης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, με διδακτικά αντικείμενα, επιχειρηματικότητας, μάνατζμεντ, σύγχρονης διοίκησης και στρατηγικής επιχειρήσεων, επικοινωνίας και πωλήσεων. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και έχει λάβει μέρος σε διεθνή συνέδρια. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν θέματα διοίκησης και στρατηγικής επιχειρήσεων και ανθρώπινων πόρων, ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και τεχνικές πωλήσεων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.