Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διεθνείς επιχειρήσεις και επιχειρηματικότητα
Συγγραφείς:   Ricky W. Griffin, Michael W. Pustay,


Διεθνείς επιχειρήσεις και επιχειρηματικότητα
Με την ανάλυση πραγματικών περιπτώσεων, πραγματικών εταιρειών, πραγματικών γεγονότων και ζητημάτων, και με έμφαση τόσο στην κουλτούρα όσο και στις αναδυόμενες αγορές, το νέο βιβλίο "Διεθνείς επιχειρήσεις και επιχειρηματικότητα" καθίσταται ένα κατάλληλο και εύχρηστο εργαλείο στα χέρια των φοιτητών αλλά και των καθηγητών. Είναι έτοιμοι οι μαθητές σας να λειτουργήσουν στη νέα διεθνή αγορά; Κατανοούν πώς οι παραδοσιακές επιχειρηματικές λειτουργίες επηρεάζονται από την κουλτούρα, τη γεωγραφία, και την τεχνολογία; Κατανοούν την αυξανόμενη σημασία των αναδυόμενων αγορών όπως είναι η Κίνα και η Ινδία; Οι καθηγητές Griffin και Pustay δείχνουν τον τρόπο στην τελευταία έκδοση του καινοτόμου βιβλίου τους!
Στην έκτη έκδοση του διεθνώς δημοφιλούς βιβλίου τους, ο Ricky W. Griffin και ο Michael W. Pustay επεξηγούν πώς πρέπει να λειτουργούν τα επιτυχημένα διευθυντικά στελέχη σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο. Το βιβλίο "Διεθνής επιχειρηματική δραστηριότητα" είναι γεμάτο με σύγχρονα παραδείγματα που αντανακλούν τη δυναμικότητα του πεδίου των διεθνών αγορών. Αυτό το εύχρηστο βιβλίο προσφέρει μια διευθυντική προσέγγιση στις διεθνείς επιχειρήσεις με έμφαση στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων στις αναδυόμενες αγορές και στις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες.
Οι συγγραφείς Ricky Griffin και Mike Pustay ενθαρρύνουν τους φοιτητές να αποκτήσουν ΄πολιτιστική παιδεία΄ για τις διεθνείς αγορές, προμηθεύοντάς τους τα απαραίτητα εργαλεία έτσι ώστε να μπορούν να συνομιλούν με διευθυντικά στελέχη από μια γαλλική πολυεθνική εταιρεία ή να κατανοούν και να αναλύουν τον αντίκτυπο των εμπορικών διαπραγματεύσεων με το Μεξικό στους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους. Ο Griffin και ο Pustay παρέχουν επίσης τα θεμέλια για την σε βάθος κατανόηση της αυξανόμενης σημασίας των αναδυόμενων αγορών, ιδίως την Κίνα και την Ινδία. Το θέμα των αναδυόμενων αγορών εισάγεται κατά κύριο λόγο στο Κεφάλαιο Ι, ενώ επανέρχεται στα επόμενα κεφάλαια όπου κρίνεται σκόπιμο. Επίσης διεξοδικά αναλύονται πολυάριθμες μελέτες περιπτώσεων, ενώ ερωτήσεις και ασκήσεις παρέχονται στο τέλος κάθε κεφαλαίου. [...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

25χ18 εκ., 1115 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 658.401 2 (Επιχειρηματικό σχέδιο), 338.88 (Πολυεθνικές εταιρείες)
Άλλα πρόσωπα: Περσεφόνη Τσαλίκη (Επιμελητής) , Στυλιανή Καρτσοβίτη (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-418-095-0
ISBN (10ψήφιο): 960-418-095-9
Βάρος: 2.285 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
100.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

90.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Ricky W. Griffin κατέχει την έδρα Blocker στις επιχειρήσεις και είναι διακεκριμένος καθηγητής της Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Mays Business School του Texas Α&Μ University. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης, Αντιπρύτανης, και Προσωρινός Πρύτανης. Πήρε το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο του Χιούστον το 1978. Δίδαξε στο Πανεπιστήμιο του Missouri Columbia και από το 1981 διδάσκει στο Texas Α&Μ University. Διδάσκει διεθνή διοίκηση, οργανωσιακή συμπεριφορά, διοίκηση ανθρωπίνων πόρων, και γενική διοίκηση. Έχει διδάξει προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα προγράμματα κατάρτισης ανωτέρων στελεχών, και έχει δώσει διαλέξεις στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Βαρσοβία, τη Γενεύη, το Βερολίνο, το Γιοχάνεσμπουργκ, το Τόκιο, το Χονγκ Κονγκ, και το Σύδνεϋ. Όντας μέλος της Ακαδημίας Διοίκησης, έχει διατελέσει πρόεδρος του τμήματος Οργανωσιακής Συμπεριφοράς. Ο καθηγητής Griffin έχει γράψει αρκετά επιτυχημένα βιβλία, συμπεριλαμβανομένων των "Management, Organizational Behavior" (με τον Greg Moorhead), και "Business Essentials" (με τον Ron Ebert).

Ο Michael W. Pustay κατέχει την Πανεπιστημιακή Έδρα Anderson Clayton στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι καθηγητής Διοίκησης στο Texas Α&Μ University. Σήμερα, διατελεί αναπληρωτής διευθυντής του Κέντρου Διεθνών Επιχειρηματικών Σπουδών και αναπληρωτής διευθυντής του Κέντρου Διεθνούς Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης και Έρευνας του Πανεπιστημίου. Ο καθηγητής Pustay, ο οποίος διδάσκει διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες εδώ και δύο δεκαετίες, επικεντρώνει τη διδασκαλία του και τις ερευνητικές του προσπάθειες στις διεθνείς επιχειρήσεις και τις σχέσεις επιχειρήσεων-κυβερνήσεων. Το ερευνητικό έργο του έχει αναδειχθεί μέσα από επιστημονικά περιοδικά όπως Journal of Management, Southern Economic Journal, Land Economics, και Transportation Journal. Είναι μέλος πολλών επαγγελματικών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένης της Ακαδημίας Διεθνών Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων, της Αμερικανικής Οικονομικής Ένωσης, της Ένωσης Καναδικών Σπουδών στις Ηνωμένες Πολιτείες, και του Φόρουμ Έρευνας Μεταφορών. Έχει διατελέσει σύμβουλος για ποικίλους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Υπουργείο Μεταφορών των Η.Π.Α., της Διοίκησης Μικρών Επιχειρήσεων, της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροναυτικής, και της Reliant Energy.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.