Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Φαρμακευτικό μάρκετινγκ
(Θεωρία, πρακτική και δεοντολογία)
Συγγραφέας:   Νίκος Καζάζης


Φαρμακευτικό μάρκετινγκ
Το "Φαρμακευτικό μάρκετινγκ" αποτελεί αυστηρά εξειδικευμένο πεδίο εφαρμογής του μάρκετινγκ και χαρακτηρίζεται από πολλές ιδιαιτερότητες που κάνουν εξαιρετικά δύσκολη και δαπανηρή την υλοποίηση των ενεργειών του.

Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να καλύψει το απόλυτο κενό σε ό,τι αφορά το πεδίο του φαρμακευτικού μάρκετινγκ στην ελληνική βιβλιογραφία. Στα περιεχόμενα ενσωματώθηκαν όλες οι βασικές και επίκαιρες γνώσεις γύρω από τη θεωρία, την πρακτική και τη δεοντολογία του μάρκετινγκ των φαρμακευτικών και των άλλων συναφών προϊόντων.

Ενδεικτικά στα περιεχόμενα του βιβλίου περιλαμβάνονται:
- Ανάλυση του περιβάλλοντος του "Φαρμακευτικού μάρκετινγκ"
- Ο σχεδιασμός της στρατηγικής μάρκετινγκ
- Η εφαρμογή του συστήματος Key Account Management από τις φαρμακευτικές εταιρίες.
- Η διαχείριση των κρίσεων στο φαρμακευτικό κλάδο
- Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και η Ηθική Συμπεριφορά των φαρμακευτικών εταιριών
- Οι στρατηγικές ανάπτυξης των φαρμακευτικών εταιριών
- Ο σχεδιασμός του προγράμματος μάρκετινγκ

Το βιβλίο εξυπηρετεί τις μαθησιακές και επαγγελματικές ανάγκες στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών που εργάζονται στον κλάδο των προϊόντων και υπηρεσιών υγείας και θέλουν να αποκτήσουν, να συστηματοποιήσουν η να εμπλουτίσουν τις γνώσεις που ήδη έχουν στο συγκεκριμένο πεδίο.

Το βιβλίο καλύπτει επίσης τις μαθησιακές ανάγκες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδαστών των φαρμακευτικών σχολών καθώς και άλλων ΑΕΙ / ΤΕΙ και κολεγίων που υλοποιούν εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με την οργάνωση και διοίκηση μονάδων υγείας.

24χ17 εκ., 596 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.8 (Μάρκετινγκ), 338.7 (Εταιρείες), 362.495 (Υπηρεσίες υγείας - Ελλάς)
ISBN: 978-960-351-871-6
ISBN (10ψήφιο): 960-351-871-9
Βάρος: 1.235 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
46.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

41.40
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Καζάζης, Νίκος
Ο Νίκος Καζάζης είναι Γενικός Διευθυντής του ICBS Athens Business School και επισκέπτης λέκτορας του Πανεπιστημίου Kingston του Λονδίνου. Διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑ ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει Σύμβουλος-Καθηγητής Μάρκετινγκ στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και συνεργάτης του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας. Είναι, επίσης, πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Chartered Institute of Marketing της Μ. Βρετανίας. Κατά την εικοσαετή θητεία του ως διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικών επιχειρήσεων διετέλεσε διευθυντής Μάρκετινγκ της Unilever Hellas, Εμπορικός Διευθυντής (Sales & Services Director) της A. C. Nielsen Hellas και Γενικός Διευθυντής της Conquest Europe. Διαθέτει πολύχρονη πείρα στην εκπαίδευση στελεχών μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων και οργανισμών, όπως: Unilever, S. C. Johnson, Reckitt & Colman, Vodafone, Groupe Scheider, American Express, Εγνατία Τράπεζα, ΕΤΒΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΟΤ, ΕΟΜΜΕΧ, ΟΠΕ κ.ά. Έχει συνεργαστεί, επίσης, με πολλούς κρατικούς και ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς, όπως η ΕΕΔΕ και το ΕΛΚΕΠΑ.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.